Kauneimmat joululaulut

Karhen koulu Nopanperäntie 10, 39340 Karhe

Tervetuloa laulamaan yhdessä Kauneimpia joululauluja!

Kauneimmissa joululauluissa kokoonnutaan laulamaan yhdessä kanttorin tai muusikon säestämänä rakastetuimpia joululauluja. Pappi on paikalla johdattelemassa tilaisuuden kulkua.

Kauneimmissa Joululauluissa kerätään kolehti syrjäytymisvaarassa olevien nuorten tukemiseen maailmalla Suomen Lähetysseuran kautta. Ylöjärven seurakunnalla on omia kohteita Nepalissa, Etiopiassa ja Lähi-Idässä.

Kauneimmat joululaulut

Viljakkalan seurakuntapiiri

Pengonpohjan rukoushuone

Kesäkeskiviikko

Tarjolla on tuokio yhdessäololle, sanalle, sävelille ja lähetystyölle. Mukana Viestiveljet ja pastori Terhi Törmä.

Päivi ja Lauri Salmisella (Nopanperäntie 260, Karhe)

Kesäkeskiviikko

Tarjolla on tuokio yhdessäololle, sanalle, sävelille ja lähetystyölle. Mukana Johannes Riuttala ja Helga Anttikoski.

Pengonpohjan rukoushuone

Kesäkeskiviikko

Tarjolla on tuokio yhdessäololle, sanalle, sävelille ja lähetystyölle. Mukana Johannes Riuttala ja Eija Multanen.