Kauneimmat joululaulut

Seitsemisen luontokeskuksella (Seitsemisentie 110, Länsi-Aure)

Tervetuloa laulamaan yhdessä Kauneimpia joululauluja! Mukana pastori Matti Mikkola ja kanttori Eija Multanen.

Kauneimmissa joululauluissa kokoonnutaan laulamaan yhdessä kanttorin tai muusikon säestämänä rakastetuimpia joululauluja. Pappi on paikalla johdattelemassa tilaisuuden kulkua.

Kauneimmissa Joululauluissa kerätään kolehti syrjäytymisvaarassa olevien nuorten tukemiseen maailmalla Suomen Lähetysseuran kautta. Ylöjärven seurakunnalla on omia kohteita Nepalissa, Etiopiassa ja Lähi-Idässä.

Kauneimmat joululaulut

Lähtö srk-keskukselta ja vaellus Pikku-Ahvenistolle

Kesäkeskiviikko

Rukousvaellus luonnon helmaan Pikku -Ahvenistoon. Mukana Heli Airikka ja Sari Oksavuori.

Marja-Liisa ja Matti Koskensalolla (Heinäjoella, Koskiahontie, Viljakkala

Kesäkeskiviikko

Tarjolla on tuokio yhdessäololle, sanalle, sävelille ja lähetystyölle. Mukana Kimmo Reinikainen ja Helga Anttikoski.

Pengonpohjan rukoushuone

Kesäkeskiviikko

Tarjolla on tuokio yhdessäololle, sanalle, sävelille ja lähetystyölle. Mukana Viestiveljet ja pastori Terhi Törmä.