Joulumarkkinat

Seurakuntakeskus

Joululaatikoita, piparitaloja, käsitöitä, joulukoristeita, makkaraa, puuroa, kahvia, vohveleita, leivonnaisia ym.

Mukana partiolaiset, tyttötyö, nuorisotyö, Perhetalo, Tähkäpäät, Lähetystyö, Vuorentaustan Martat, Maanpuolustusnaiset ja Afriitta.

Ja Ylöjärven kirkossa Kauneimmat joululaulut klo 15.00, 17.00 ja 19.00, joten voit yhdistää mainiosti nämä kaksi jouluista tapahtumaa samassa pihapiirissä!

Tervetuloa!

Jaana Skyttä
Lähetys- ja kansainvälisentyön sihteeri

Kurun kirkko, Kurun seurakuntatalo

Perhemessu ja talvitapahtuma

Perhekirkko ja koko perheen talvitapahtuma Yhteisvastuun hyväksi.

Seurakuntakeskus

Laskiaistempaus

Suuri vuotuinen koko perheen laskiaistapahtuma kerännee jälleen tuhatkunta reipasta talvipäivän viettäjää. Ohjelmassa mm. Hippo-hiihdot sekä lukuisia toimintapisteitä niin sisällä kuin ulkona.

Pappilan perhetalo

Leikkipäivä Perhetalon pihamaalla

Supersuosittu maksuton perhetapahtuma tarjoaa perheen yhteisiä puuhapisteitä. Mehu ja keksitarjoilu. Mahdollisuus ostaa vohveleita ja makkaroita. Makkaraa voi myös itse halutessaan paistaa kodassa.