Avoin keskustelutilaisuus seurakuntayhteistyöstä

Seurakuntakeskus

Ylöjärven seurakunta on mukana seurakuntien yhteistyöselvityksessä yhdessä Hämeenkyrön, Ikaalisten, Parkanon ja Kihniön kanssa. Tässä seurakuntalaisten kuulemistilaisuudessa infoa, keskustelua ja kommentointimahdollisuus seurakunnan yhteistyöselvitykseen liittyen.

Tilaisuudessa paikalla selvitysmies Matti Piispanen. Prosessin aikataulusta: Kunkin seurakunnan kirkkovaltuustot antavat ke 14.3. vastauksensa helmikuun lopulla saatavaan selvitysmiehen esitykseen.

Kimmo Reinikainen

”Luomisesta Luvattuun maahan” - Raamattuluento

"Toinen Mooseksen kirja: Exodus - vapaaksi orjuudesta" Luennoitsijana Kansanlähetyksen raamattukouluttaja pastori, TM Ilkka Rytilahti.

Tähkäpäät - eläkeläiskerho

Runsas sata eläkeikäistä kokoontuu Tähkäpäät-kerhoon tapaamaan toisiaan, ruokailemaan yhdessä sekä osallistumaan harrastusryhmiin ja yhteiseen ohjelmahetkeen.

Viikkorukoushetki

Tule levähtämään ja kantamaan rukouksessa yksityisiä ja yhteisiä asioita Taivaalliselle Isälle.