Avoin keskustelutilaisuus seurakuntayhteistyöstä

Seurakuntakeskus

Ylöjärven seurakunta on mukana seurakuntien yhteistyöselvityksessä yhdessä Hämeenkyrön, Ikaalisten, Parkanon ja Kihniön kanssa. Tässä seurakuntalaisten kuulemistilaisuudessa infoa, keskustelua ja kommentointimahdollisuus seurakunnan yhteistyöselvitykseen liittyen.

Tilaisuudessa paikalla selvitysmies Matti Piispanen. Prosessin aikataulusta: Kunkin seurakunnan kirkkovaltuustot antavat ke 14.3. vastauksensa helmikuun lopulla saatavaan selvitysmiehen esitykseen.

Kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Tommi Kalenius ja Ninni Poijärvi - konsertti

Radioaalloilta tutun Tommi Kaleniuksen tunnelmallinen, elämänmakuinen konsertti yhdessä Ninni Poijärven kanssa. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Seurakuntakeskus

Viikkorukoushetki

Tule levähtämään ja kantamaan rukouksessa yksityisiä ja yhteisiä asioita Taivaalliselle Isälle.

Viljakkalan seurakuntatalo

Viljakaiset

Eläkeläisille tuunattu toimintapäivä, jossa esim. aamuhartaus, tuolijumppa, ohjelmatuokio ja yhteislauluja. Ruokailu ja kahvit.