Laskiaistempaus

Seurakuntakeskus

Suuri vuotuinen koko perheen laskiaistapahtuma kerännee jälleen tuhatkunta reipasta talvipäivän viettäjää. Ohjelmassa mm. Hippo-hiihdot sekä lukuisia toimintapisteitä niin sisällä kuin ulkona.

Tervetuloa!

Laskiaistempauksen kotisivu:
www.ylojarvenseurakunta.fi/laskiaistempaus

Mikko Huuhtanen
Johannes Riuttala
kappalainen (Viljakkala), diakoniapappi
Viljakkalan seurakuntapiiri
Virkatie 2
39310 Viljakkala

Avoin perhekerho (Asuntila, Vuorentausta, Haavisto, Metsäkylä, Mutala, Siivikkala, Takamaa)

Perhekerhossa tapaat muita vanhempia lapsineen. Vapaan yhdessäolon lisäksi mm. askartelua sekä lastennäköinen hartaus- ja laululeikkihetki.

Kurun seurakuntatalo

Kurun avoin perhekerho