Leo Louhivaaran konsertti

”Elämäni on lauluni”.

Leo lähti muusikon matkalle jo varhaisessa nuoruudessa 15 vuotiaana. Nuorisobändit oli ensimmäisiä
kokoonpanoja ja sen myötä kevyt ja viihdemusiikki vei mennessään. Myöhemmin kuvioihin tuli myös klassisen musiikin opinnot Tampereen konservatoriossa, mutta viihdemusiikki oli myös koko ajan mukana. Leo valittiin Seinäjoen Tangomarkkinoilla Tangoprinssiksi 1989. Vuodesta 1993 Leo on esittänyt hengellistä musiikkia.

Konsertti on läpileikkaus Leo uralta ja hän säestää itse pianolla. Konserttiin on vapaa pääsy. Vapaaehtoinen kolehti kerätään Suomen Raamattuopiston musiikkityön tukemiseksi.

Tervetuloa!

johtava kanttori

Tommi Kalenius ja Ninni Poijärvi - konsertti

Radioaalloilta tutun Tommi Kaleniuksen tunnelmallinen, elämänmakuinen konsertti yhdessä Ninni Poijärven kanssa. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Pengonpohjan rukoushuone

Kesäillan musiikkia

Naapurin Onni.

Pengonpohjan rukoushuone

Kesäillan musiikkia

Saara Syrjäniemi, laulu ja Seela Nissinen piano ja harmoni.