Matka Israeliin

pe 23.2. kello 00.00 - la 3.3.

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ikimuistoinen matka Raamatusta tutuille paikoille. Ilmoittaudu 30.11.2017 mennessä.

Vietämme neljä yötä Betlehemissä Paradise-hotellissa ja kolme yötä Tiberiaksessa Leonardo Club-hotellissa Tiberiajärven rannassa. Kuljemme Raamatusta tutuilla paikoilla mm. Öljymäellä, Getsemanessa, Puutarhahaudalla, Jerikossa, Nasaretissa. Tutustumme Suomen Lähetysseuran ja Lähetysyhdistys Kylväjän tekemään työhön Israelissa. Alustavan ohjelman mukaan käymme Qumranissa, Yad Vashemissa ja Israelin kansallismuseossa. Vierailemme mm. Caspari-keskuksessa, Shalhevetyah-keskuksessa, tapaamme työtoverimme Sanna Erelän, tutustumme kummikouluihimme Betlehemissä ja Pohjois-Israelissa sekä vierailemme Tyttöjen talossa Accossa. Tapaamme paikallisia kristittyjä ja mahdollisesti osallistumme etiopialaisten messiaanisten juutalaisten jumalan-palvelukseen. Ohjelma tarkentuu syksyn kuluessa ja siihen saattaa vielä tulla muutoksia.

Hinta 1199 € + retkipaketti n. 390 € + mahdollinen kuljetus Ylöjärveltä. Matkan hintaan sisältyy majoittuminen kahden hengen huoneissa puolihoidolla (aamiainen ja illallinen Buffet-pöydässä) edellä mainituissa hotelleissa (3-4 tähden).

Matkanjohtajina toimivat (Jerusalemissa 90-luvulla asunut) lähetyksen ja kansainvälisen työn sihteeri Jaana Skyttä 044 7868 094, jaana.skytta[ät]evl.fi ja pastori Matti Mikkola 044 7868 014, matti.mikkola[ät]evl.fi. Ilmoittautumiset ja tiedustelut matkanjohtajilta 30.10.2017 mennessä.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Toiviomatkat.

Jaana Skyttä
Lähetys- ja kansainvälisentyön sihteeri
Matti Mikkola

Kurun seurakuntatalo

Lähetysilta

"Azerbaidzhan - tuntematon maa?" Lähetyssihteeri Anne Sihvonen Pirkkalasta.

Lähetysilta - Sano se kiinaksi?

Värikkäitä tilanteita kiinalaisen Raamatun äärellä. Tule tutustumaan kiinankieliseen Raamattutyöhön. Mukana erityisesti seurakunnassa kokoontuvia raamattupiirejä, Mikko Huuhtanen, Teija Ojala.

Pengonpohjan rukoushuone

Kauneimmat joululaulut

Tervetuloa laulamaan yhdessä Kauneimpia joululauluja!