Naistenilta

pe 9.3. kello 18.00 - kello 20.00

Kurun seurakuntatalo

Tarinateatteriryhmä AikasSpontaanit. Teemana naisen elämän koko kirjo iloineen ja suruineen. Kahvitarjoilu Yhteisvastuun hyväksi.

Tarinateatteri esiintyy Naisten illassa Kurun seurakuntatalolla. Tarinateatteriryhmä AikasSpontaarit on Ylöjärven seurakunnan improvisaatioteatterin harrastajaryhmä. Esityksessä ohjaajat, näyttelijät ja muusikko luovat tunnelmakuviksi ja tarinoiksi näyttämölle jotakin siitä, mitä yleisö omakohtaisesti kokemuksistaan kertoo.

Naistenillan ja esityksen teema on naisen elämän koko kirjo iloineen ja suruineen. Tarinoiden rakennusaineiksi sopivat kaikenlaiset muistot ja kokemukset naisen elämässä, kotona ja työssä, arjessa ja juhlassa, myötä- ja vastoinkäymisissä. Tervetuloa kertomaan ja / tai kuuntelemaan, katselemaan ja kokemaan elämäntarinoiden jakamisen inhimillistä yhteyttä. Tilaisuus alkaa kahvilla, joka tarjoillaan Yhteisvastuun hyväksi.


Järjestäjä

Kurun kappeliseurakunta

diakoniatyöntekijä (Kuru)
Kurun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2
34300 Kuru

Katso myös

ma 3.9. klo 11.00

Seurakuntakeskus

Viikkorukous

Tule viivähtämään hetkeksi tai koko tunniksi - hiljentymään ja rukoilemaan!
ma 24.9. klo 18.00

Seurakuntakeskus

Majataloilta

Rohkaisun, toivon ja yhteyden iltoja. Majatalossa musiikkia, puheenvuoroja ja mahdollisuus rukoukseen. Mukana nimikkolähettimme Parastoo Poortaheri SAT7-parsista.