Kirpputori

Seurakuntakeskus

Pöytien hinnat sijainnin mukaan 10 € tai 14 €. Pöytävaraukset: jaana.skytta@evl.fi, 044 786 8094. Tervetuloa ostoksille!

Samaan aikaan kirpputorin kanssa seuriksella vapaaehtoisten kirkkopyhä, joten liikkeellä mukavasti ihmisiä myyjiä ajatellen.

Kirpputoritapahtuman järjestää Ylöjärven seurakunnan nuorten Missiopaja toiminta (tuotto Lontoon lähetysmatka)

Lähetys- ja kansainvälisentyön sihteeri

Lassilan mökillä (Kiusasuontien päässä, Ylisen "keskustasta" vasemmalle).

Kesäkeskiviikko

Tarjolla on tuokio yhdessäololle, sanalle, sävelille ja lähetystyölle. Mukana Hanna Rienoja ja Sari Oksavuori.

Vikelän myllyllä, (Vikeläntie 2).

Kotiseutuilta

Kesäkeskiviikkoilta Vikelän tuulimyllyllä kotiseutuillan merkeissä. Lähtö Ylöjärven srk-keskukselta klo 18.00. Mukana Esa Järnvall ja Saara Syrjäniemi.

Jaana ja Pasi Latva-Pukkilalla (Katajistontie 15).

Kesäkeskiviikko

Tarjolla on tuokio yhdessäololle, sanalle, sävelille ja lähetystyölle. Mukana Leena Jalkanen ja Sari Oksavuori.