Savolaesta sanarrieskoo

pe 6.4. kello 18.00 - kello 19.30

Ylöjärven Leija-kirjasto

Savolaisen murteen ja huumorin ilta Yhteisvastuun hyväksi. Joukko enemmän tai vähemmän savolaisia ja savonmielisiä henkilöitä runoilee, näyttelee sketsejä ja laulattaa savonmurteisia yhteislauluja.

Mukana ovat Hannu ja Vuokko Innanen Ylöjärveltä, Helena Kallio, Tapani Laurila ja Eija Multanen Kurusta sekä Anneli Salonen Pirkkalasta. 

Savolaesen sanarrieskan ilta on siinä mielessä ajankohtainen, että ehkä kuuluisin savon murteen kirjoittaja Kalle Väänänen syntyi 22.3.Kuopiossa 130 vuotta sitten. Illan nimi tulee hänen runokokoelmastaan. Kalle Väänäsen tuotannon lisäksi mukana on Unto Eskelisen, Aune Hämäläisen, Juice Leskisen, Anneli Salosen sekä Merja Topin kirjoituksia.

Tapahtuma järjestetään vuoden 2018 Yhteisvastuukeräyksen hyväksi ja illan aikana voi lahjoittaa haluamansa summan tilaisuudessa mukana olevaan keräyslippaaseen. Tämän vuoden yhteisvastuukeräyksellä autetaan Suomessa taloudellisesti vaikeassa tilanteessa eläviä ja ulkomailla katastrofien ja konfliktien takia pahiten kärsineitä ihmisiä.

”Essiintyjät toivottaat kaekki immeiset syntyperästä riippumati Tervetulleeks kahtommaan ja kuuntelemmaan savolaeshuumorrii!”


Järjestäjä

Ylöjärven seurakunta ja Ylöjärven kirjasto

kanttori, lähetyssihteeri (Kuru)
Kurun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2, PL 3
34301 Kuru

Katso myös

la 21.4. klo 18.00 -21.00

Viljakkalan kirkko

Sanan, rukouksen ja ylistyksen ilta

Ehtoollinen. Vapaa sana ja musiikki. Mukana pastori Johannes Riuttala.
su 22.4. klo 18.00 -19.00

Ylöjärven kirkko

Tommi Kalenius ja Ninni Poijärvi - konsertti

Radioaalloilta tutun Tommi Kaleniuksen tunnelmallinen, elämänmakuinen konsertti yhdessä Ninni Poijärven kanssa. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.
ma 23.4. klo 11.00 -12.00

Seurakuntakeskus

Viikkorukoushetki

Tule levähtämään ja kantamaan rukouksessa yksityisiä ja yhteisiä asioita Taivaalliselle Isälle.