Kurun avoin perhekerho

Kurun seurakuntatalo

Perhekerhossa tapaat muita vanhempia lapsineen. Vapaan yhdessäolon lisäksi mm. askartelua sekä lastennäköinen hartaus- ja laululeikkihetki.

Perhekerho on avoin kaikille äideille, isille, mummoille, vaareille ja lapsille. Ilmoittautumisia ei tarvita, mukaan voi tulla niinä kertoina ja siihen aikaan kun itselle parhaiten sopii. Perhekerho on maksuton. Tarjolla maittava iltapala puuroineen ja leipineen hintaan 1 € aikuisilta ja 0,50 € lapsilta.

Kurun kappeliseurakunta

Päivi Aumala
varhaiskasvatuksen työalajohtaja
Lähdevainiontie 21