Parisuhdepäivä

Seurakuntakeskus, Ylöjärven kirkko

Päivä alkaa messulla Ylöjärven kirkossa klo 10.00. Messun jälkeen keittolounas ja suhteen huoltoa srk-keskuksella. Ohjelmassa mukana Liisa ja Juha Välilä sekä Ritva ja Miika Jämsä. Ruoka ja kahvi vapaaehtoinen maksu 10 €/hlö.

Miten rakkaus tulee näkyviin arjessa? No vaikka niin, että hiihdellään riittävästi samoilla laduilla, ollaan yhdessä ja puhutaan tärkeistä jutuista, vaikka siitä mistä meille puolin ja toisin tulee se kokemus, että mua rakastetaan... Selkokielisesti arjesta ja rakastamisesta puhuvat su 29.4. Ylöjärven seurakuntakeskuksella (klo 12) pari- ja perheterapeutti Liisa Välilä puolisonsa Juhan kanssa. Romanttisia säveliä loihtivat Jämsän Miika ja Ritva. Hei, hyvä idea! Tulkaa puolison kanssa koko päiväksi! Ekaksi messuun klo 10 Ylöjärven kirkkoon virittäytymään ja sitten syömään seurikselle, niin ja lastenhoitokin on luennon ajaksi tarjolla!

Tapahtumaan ei tarvitse ennakkoon ilmoittautua (joistain ennakkotiedoista poiketen)

Perhetalon toiminnanjohtaja, pappi
Loilantie 3-5