Kesäleiri Lammasniemessä

ti 26.6. kello 10.00 - to 28.6. kello 13.00

Lammasniemen leirikeskus

Kurun ja Viljakkalan yhteinen lasten kesäleiri Lammasniemessä

Tervetuloa kesäleirille! Kurun ja Viljakkalan yhteinen kesäleiri on jälleen tulossa. Leiri on tarkoitettu 7-13 vuotiaille tytöille ja pojille. Leirille mahtuu 25 leiriläistä ja leiripaikkana Kurun Lammasniemen leirikeskus. Leirin hinta on 25 €. Ilmoittautumisaikaa on 3.4.-27.5. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje noin kaksi viikkoa ennen leiriä.

Kurun kappeliseurakunta, Viljakkalan seurakuntapiiri

nuorisotyönohjaaja (Kuru)
Kurun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2
34300 Kuru

Kurun kappeliseurakunnan kerho- ja nuorisotyö, koko seurakunnan partiotoiminta

Kurun seurakuntatalo

Kurun avoin perhekerho

Perhekerhossa tapaat muita vanhempia lapsineen. Vapaan yhdessäolon lisäksi mm. askartelua sekä lastennäköinen hartaus- ja laululeikkihetki.

Karhen seurakuntakoti

Karhen avoin perhekerho