• Ylöjärven seurakunta liittyy valtakunnalliseen vapaaehtoistyö.fi-verkostoon

22.6.2017 18.08

Ylöjärven seurakunnassa on satoja vapaaehtoistoiminnassa mukana olevia henkilöitä. Jotta ylöjärveläisten olisi tulevaisuudessa entistäkin helpompi osallistua paikkakuntansa vapaaehtoistoimintaan ja saada tietoa auttamisen muodoista, seurakunta liittyy Vapaaehtoistyö.fi -verkkopalveluun. Palvelu on käytössä jo yli 100 muussakin seurakunnassa. Verkkosivusto on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon ja ei-kaupallinen vapaaehtoistöitä kokoava palvelu, jota hallinnoi Kirkkopalvelut ry.

• Haetaan kerhonohjaajia

7.6.2017 17.19

Sitoutuneita, innostuneita, lapsista pitäviä nuoria tai aikuisia haetaan syksyllä alkaviin varhaisnuorten kerhoihin kerhonohjaajaksi. Kerhot kokoontuvat pääsääntöisesti viikoittain. Kerhonohjaajille maksetaan palkkio alk. 8,5 €/h.
  • Kuuden seurakunnan yhteistyöselvitys käynnistyi Länsi-Pirkanmaalla

18.5.2017 08.31

Hämeenkyrön, Ikaalisten, Jämijärven, Kihniön, Parkanon ja Ylöjärven seurakuntien edustajat kokoontuivat Ylöjärvelle maanantaina 15. toukokuuta kuuden seurakunnan yhteistyöselvityksen ohjausryhmän ensimmäiseen kokoukseen.

• Seurakunnat selvittävät yhteistyön mahdollisuuksia Länsi-Pirkanmaalla

4.4.2017 16.36

Ylöjärven, Hämeenkyrön, Ikaalisten ja Jämijärven seurakuntien keskeiset luottamushenkilöt ja viranhaltijat kokoontuivat maanantaina 3.4. Ylöjärvelle keskustelemaan seurakuntien välisen yhteistyön tiivistämisestä. Seurakuntien tavoitteena on yhteistyön kautta luoda entistä paremmat toimintaedellytykset seurakuntatoiminnalle kunkin omalla alueella. Yhteistyöselvitysten taustalla on sekä kiristyneeseen talouteen että toiminnallisiin mahdollisuuksiin liittyviä tekijöitä.

• Esirukouksissa kuuluvat kielteisten turvapaikkapäätösten tarinat

21.3.2017 15.23

Espoon seurakunnista on lähtenyt liikkeelle kampanja, jossa Maahanmuuttoviraston eli Migrin antamia kielteisiä turvapaikkapäätöksiä luetaan seurakunnissa. Kampanjan tavoitteena on nostaa esille turvapaikanhakijoiden huolestuttava tilanne. Ylöjärvellä päätöksien tekstejä tai niiden osia on liitetty mm. esirukoukseen.
  • Haemme kahta kirkonopasta kesätöihin

27.2.2017 12.39

• Tilinpäätös kertoo talouden tasapainosta - seurakuntaliitosten selvittelyille ollaan avoimia

22.2.2017 21.32

Kirkkovaltuuston 22.2. hyväksymä toimintakertomus ja tilinpäätös kertovat, että Ylöjärven seurakunnan talous on tasapainossa. Lapsiperhevoittoisella paikkakunnalla seurakuntakin panostaa voimakkaasti varhaiskasvatukseen, viime vuonna kaikkiaan yli miljoonalla eurolla. Kirkkovaltuusto antoi keskusteluissaa myös selkeän viestin, että Ylöjärven seurakunta on avoin yhteistyöselvityksiin muiden seurakuntien kanssa esimerkiksi seurakuntaliitosten osalta.

• Kysely lapsiperheiden palveluista Pirkanmaalla

10.2.2017 09.28

Yksi hallituksen kärkihankkeista on Lapsi- ja perhepalveluiden uudistaminen valtakunnallisella muutosohjelmalla. Pirkanmaalla kuntalaisilta kootaan mielipiteitä ja ehdotuksia kyselyllä lasten, nuorten ja perheiden palvelujen kehittämisestä.

• Tunturimessu 12.2. avaa Suomi 100 vuotta -konserttisarjan

6.2.2017 13.31

Tunturimessu su 12.2. klo 10 Ylöjärven kirkossa avaa seurakuntamme Suomi 100 vuotta -konserttisarjan. Vuoden 2017 aikana kuullaan kaikkiaan kymmenen teemoiltaan Suomeen ja suomalaisuuteen liittyvää musiikkielämystä.
  • Hautausmaan kesän kausityöntekijöiden paikat haettavissa 13.2.-3.3.

16.1.2017 12.46

Haemme Ylöjärven hautausmaille kausityöntekijöitä kesäksi 2017. Hautausmaille otetaan kaikkiaan noin 25 kesätyöntekijää. Työsuhteiden pituudet ovat 1-6 kk. Työ sisältää hautausmaiden ja seurakunnan viheralueiden hoito- ja kunnossapitotöitä.