• Neulekirkossa 22.10. kannustetaan neulomaan

17.10.2017 11.22

Neulojien kirkkopyhänä 22.10. messussakin kuuluu hillittyä puikkojen kilinää. Silloin Ylöjärven kirkossa kannustetaan neulomaan.

• Reformaation juhlaviikot kirjastolla 23.10.-1.11.

16.10.2017 15.06

Reformaation 500 v. -juhlavuoden tiimoilta Ylöjärven Leija-kirjastolla on vajaan parin viikon ajan näkyvästi esillä reformaation teemoja niin lasten, perheiden kuin aikuistenkin näkökulmasta. On musiikkia, tarinateatteria, luentoja, askartelupistettä, rukouspuuta ja paljon muuta. Jaossa on myös ilmaiseksi Raamattuja. Tervetuloa poikkeamaan!
  • Kuuden seurakunnan yhteistyöselvityksessä todettiin yhteistyön tarve kiinteistöasioissa

2.10.2017 11.34

Minkälaisia kiinteistöjä seurakunnan toiminta tarvitsee? Miten nämä tarpeelliset kiinteistöt pidetään suunnitelmallisesti hyvässä kunnossa? Esimerkiksi näiden kahden avainkysymyksen äärelle kokoontuivat Hämeenkyrön, Ikaalisten, Jämijärven, Kihniön, Parkanon ja Ylöjärven seurakuntien edustajat Ikaalisiin torstaina 28. syyskuuta kuuden seurakunnan yhteistyöselvityksen ohjausryhmän kokoukseen, jossa tarkasteltiin yhteistyön edellytyksiä erityisesti kiinteistöjen näkökulmasta.

• Rippikouluun ilmoittautuminen 4.-23.10.

1.10.2017 16.54

Vuoden 2018 rippikouluihin ilmoittautuminen alkaa 4.10. Monipuolisessa valikoimassa on 19 erilaista rippikouluvaihtoehtoa. Ilmoittautuminen tapahtuu verkkolomakkeella 23.10. mennessä.
  • Kuuden seurakunnan yhteistyöselvitystä jatkettiin talouden tiimoilta

30.8.2017 13.59

Hämeenkyrön, Ikaalisten, Jämijärven, Kihniön, Parkanon ja Ylöjärven seurakuntien edustajat kokoontuivat Parkanoon tiistaina 29. elokuuta kuuden seurakunnan yhteistyöselvityksen ohjausryhmän  kokoukseen, jossa tarkasteltiin yhteistyön edellytyksiä erityisesti talouden näkökulmasta. Todettiin, että seurakuntien talous tarjoaa mahdollisuuksia yhteistyön rakentamiseen.

• Viljakkalan jumalanpalvelukset alkavat syksyllä klo 12.00

30.8.2017 13.56

Syyskuun alusta alkaen jumalanpalvelukset Viljakkalan kirkossa alkavat pääsääntöisesti klo 12.00. Alkamisaika muuttuu siis viime talvikauden klo 11.00:sta tuntia myöhemmäksi. Ansiokkaasti Viljakkalassa toiminut pyhäkoulu jatkuu kuten ennenkin viikoittain messun yhteydessä.

• Ylöjärven seurakunta liittyy valtakunnalliseen vapaaehtoistyö.fi-verkostoon

22.6.2017 18.08

Ylöjärven seurakunnassa on satoja vapaaehtoistoiminnassa mukana olevia henkilöitä. Jotta ylöjärveläisten olisi tulevaisuudessa entistäkin helpompi osallistua paikkakuntansa vapaaehtoistoimintaan ja saada tietoa auttamisen muodoista, seurakunta liittyy Vapaaehtoistyö.fi -verkkopalveluun. Palvelu on käytössä jo yli 100 muussakin seurakunnassa. Verkkosivusto on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon ja ei-kaupallinen vapaaehtoistöitä kokoava palvelu, jota hallinnoi Kirkkopalvelut ry.

• Haetaan kerhonohjaajia

7.6.2017 17.19

Sitoutuneita, innostuneita, lapsista pitäviä nuoria tai aikuisia haetaan syksyllä alkaviin varhaisnuorten kerhoihin kerhonohjaajaksi. Kerhot kokoontuvat pääsääntöisesti viikoittain. Kerhonohjaajille maksetaan palkkio alk. 8,5 €/h.
  • Kuuden seurakunnan yhteistyöselvitys käynnistyi Länsi-Pirkanmaalla

18.5.2017 08.31

Hämeenkyrön, Ikaalisten, Jämijärven, Kihniön, Parkanon ja Ylöjärven seurakuntien edustajat kokoontuivat Ylöjärvelle maanantaina 15. toukokuuta kuuden seurakunnan yhteistyöselvityksen ohjausryhmän ensimmäiseen kokoukseen.

• Seurakunnat selvittävät yhteistyön mahdollisuuksia Länsi-Pirkanmaalla

4.4.2017 16.36

Ylöjärven, Hämeenkyrön, Ikaalisten ja Jämijärven seurakuntien keskeiset luottamushenkilöt ja viranhaltijat kokoontuivat maanantaina 3.4. Ylöjärvelle keskustelemaan seurakuntien välisen yhteistyön tiivistämisestä. Seurakuntien tavoitteena on yhteistyön kautta luoda entistä paremmat toimintaedellytykset seurakuntatoiminnalle kunkin omalla alueella. Yhteistyöselvitysten taustalla on sekä kiristyneeseen talouteen että toiminnallisiin mahdollisuuksiin liittyviä tekijöitä.