• Laskiaistempauksessa 11.2. ulkoillaan Yhteisvastuun hyväksi

7.2.2018 16.17

Hippo-hiihdot, moottorikelkan kyytiä, liukurimäkeä, poni- ja aasiratsastusta, lastennäytelmää, kepparirataa, kaverikoiria, Pekka Laukkarisen konserttia – laskiaissunnuntai Ylöjärven seuriksella on hauskaa toimintaa tulvillaan.

• Selvitysmies esittää seurakuntaliitoksia

30.1.2018 22.29

Seurakuntien yhteistyöselvityksen selvitysmies esittää, että Hämeenkyrön, Ikaalisten, Kihniön ja Parkanon seurakunnat liitetään Ylöjärven seurakuntaan 1.1.2019 lukien.
  • Ystävyysseurakuntapäivä 21.1. - erityiskutsu Viron talkoolaisille

18.1.2018 17.20

Sunnuntaina 21.1. vietetään Ylöjärvellä ystävyysseurakuntapäivää yhdessä Tallinnan Pyhän Hengen seurakunnan ystävien kanssa.
  • "Hyvän tahdon ihmiset" - Piispan joulukirje 2017

22.12.2017 15.22

Joulua kutsutaan hyvän tahdon juhlaksi, eikä syyttä. Jouluna halutaan kokea rakkautta ja lämpöä, muistaa ystäviä ja sukulaisia, toivottaa naapureille ja työtovereille iloa ja rauhaa. Tottahan tällaiset ovat hyvän tahdon ilmauksia, eikä niitä pidä säästellä muinakaan vuodenaikoina!

• Unelmatupa-lähetyskahvila paloi tulipalossa

9.12.2017 08.53

Ylöjärven seurakunnan lähetyskahvila Unelmatuvalla oli tulipalo lauantaina 9.12. aamuyöllä. Palokunta sammutti palon, mutta Unelmatupa meni purkukuntoon. Unelmatupa on hautausmaan parkkipaikan reunalla sijaitseva noin parinkymmenen neliömetrin hirsirakennus, jossa toimii vapaaehtoisten lähetyskahvila.
  • Viisi seurakuntaa jatkaa yhteistyöselvitystä paikallisen seurakuntaelämän vahvistamiseksi

4.12.2017 16.51

Länsi-Pirkanmaan seurakuntien yhteistyöselvitys jatkuu Hämeenkyrön, Ikaalisten, Kihniön, Parkanon ja Ylöjärven osalta. Sen sijaan Jämijärven seurakunta on päätynyt jatkamaan yhteistyöneuvotteluja Kankaanpään suuntaan.
  • 100 laulajaa etsitään Finlandiaa esittämään 6.12.

20.11.2017 19.33

Etsimme Ylöjärveltä tai lähiseudulta 100 laulajaa esittämään Sibeliuksen Finlandiaa (perinteinen neliääninen sekakuorosovitus) itsenäisyyspäivänä 6.12. klo 10. Liitymme mukaan valtakunnalliseen Suomi100 -projektiin "Sata laulajaa sadassa kirkossa".
  • Päivi Aumala varhaiskasvatuksen työalajohtajaksi, Mikko Huuhtanen perhediakoniksi

13.11.2017 19.35

Ylöjärven seurakunnan uuteen varhaiskasvatuksen työalajohtajan virkaan on valittu KM Päivi Aumala. Diakonisen perhetyön virassa aloittaa puolestaan sosionomi-diakoni Mikko Huuhtanen.
  • Seurakunnan toiminta säilyy paikallisena yhteistyöratkaisuissakin

9.11.2017 16.09

”Tärkeää on seurakunnan perustehtävän toteuttaminen paikallisesti lähellä ihmisiä”. Näin kiteytyi yhteinen tahtotila kaikissa kuudessa Länsi-Pirkanmaan seurakunnassa, jotka selvittävät yhteistyömahdollisuuksia. Niin Hämeenkyrön, Ikaalisten, Jämijärven, Kihniön, Parkanon kuin Ylöjärven seurakunnankin edustajat viestittävät tiistaina 7. marraskuuta Hämeenkyrössä, että kaikilla on tavoitteena vahvistaa jatkossakin kokemusta seurakunnasta tuttuna, turvallisena ja läheisenä yhteisönä. Yhteistyön kautta haetaan ratkaisuja, jotka voivat turvata toimintaedellytykset näiden tavoitteiden toteuttamiseen.

• Piispantarkastusvuosi päättyy piispan vierailuun 17.-19.11.

7.11.2017 10.09

Tampereen hiippakunnan piispa Matti Repo saapuu 17.-19.11. piispantarkastusvisitaatiolle Ylöjärven seurakuntaan. Kokonaisuutena piispantarkastus on koko vuoden mittainen kehitysprosessi.