• Unelmatupa-lähetyskahvila paloi tulipalossa

9.12.2017 08.53

Ylöjärven seurakunnan lähetyskahvila Unelmatuvalla on ollut tulipalo. Palokunta on käynyt sammuttamassa palon lauantaina aamuyöllä. Unelmatupa on hautausmaan parkkipaikan reunalla sijaitseva noin parinkymmenen neliömetrin hirsirakennus, jossa toimii vapaaehtoisten lähetyskahvila.
  • Viisi seurakuntaa jatkaa yhteistyöselvitystä paikallisen seurakuntaelämän vahvistamiseksi

4.12.2017 16.51

Länsi-Pirkanmaan seurakuntien yhteistyöselvitys jatkuu Hämeenkyrön, Ikaalisten, Kihniön, Parkanon ja Ylöjärven osalta. Sen sijaan Jämijärven seurakunta on päätynyt jatkamaan yhteistyöneuvotteluja Kankaanpään suuntaan.
  • 100 laulajaa etsitään Finlandiaa esittämään 6.12.

20.11.2017 19.33

Etsimme Ylöjärveltä tai lähiseudulta 100 laulajaa esittämään Sibeliuksen Finlandiaa (perinteinen neliääninen sekakuorosovitus) itsenäisyyspäivänä 6.12. klo 10. Liitymme mukaan valtakunnalliseen Suomi100 -projektiin "Sata laulajaa sadassa kirkossa".
  • Päivi Aumala varhaiskasvatuksen työalajohtajaksi, Mikko Huuhtanen perhediakoniksi

13.11.2017 19.35

Ylöjärven seurakunnan uuteen varhaiskasvatuksen työalajohtajan virkaan on valittu KM Päivi Aumala. Diakonisen perhetyön virassa aloittaa puolestaan sosionomi-diakoni Mikko Huuhtanen.
  • Seurakunnan toiminta säilyy paikallisena yhteistyöratkaisuissakin

9.11.2017 16.09

”Tärkeää on seurakunnan perustehtävän toteuttaminen paikallisesti lähellä ihmisiä”. Näin kiteytyi yhteinen tahtotila kaikissa kuudessa Länsi-Pirkanmaan seurakunnassa, jotka selvittävät yhteistyömahdollisuuksia. Niin Hämeenkyrön, Ikaalisten, Jämijärven, Kihniön, Parkanon kuin Ylöjärven seurakunnankin edustajat viestittävät tiistaina 7. marraskuuta Hämeenkyrössä, että kaikilla on tavoitteena vahvistaa jatkossakin kokemusta seurakunnasta tuttuna, turvallisena ja läheisenä yhteisönä. Yhteistyön kautta haetaan ratkaisuja, jotka voivat turvata toimintaedellytykset näiden tavoitteiden toteuttamiseen.

• Piispantarkastusvuosi päättyy piispan vierailuun 17.-19.11.

7.11.2017 10.09

Tampereen hiippakunnan piispa Matti Repo saapuu 17.-19.11. piispantarkastusvisitaatiolle Ylöjärven seurakuntaan. Kokonaisuutena piispantarkastus on koko vuoden mittainen kehitysprosessi.

• Pyhäinpäivänä #sytytänkynttilän

30.10.2017 15.36

Pyhäinpäivänä muistamme niitä omaisia ja ystäviä, jotka eivät ole enää luonamme. Tervetuloa sytyttämään kynttilöitä hautausmaille ja hiljentymään kirkkotilaisuuksiin, joissa muistetaan nimeltä erityisesti edellisen pyhäinpäivän jälkeen pois nukkuneita!
  • Reformaation juhlaviikot kirjastolla 23.10.-1.11.

18.10.2017 15.06

Reformaation 500 v. -juhlavuoden tiimoilta Ylöjärven Leija-kirjastolla on vajaan parin viikon ajan näkyvästi esillä reformaation teemoja niin lasten, perheiden kuin aikuistenkin näkökulmasta. On musiikkia, tarinateatteria, luentoja, askartelupistettä, rukouspuuta ja paljon muuta. Tervetuloa poikkeamaan!
  • Neulekirkossa 22.10. kannustetaan neulomaan

17.10.2017 11.22

Neulojien kirkkopyhänä 22.10. messussakin kuuluu hillittyä puikkojen kilinää. Silloin Ylöjärven kirkossa kannustetaan neulomaan.

• Edu Kettunen ja Markus Vuorinen laulavat tarinoita ihmisestä Kurussa 28.10.

13.10.2017 18.24

Lauantaina 28.10. Kurussa järjestetään mielenkiintoinen ja mittava Uskon yö –tapahtuma, jossa lauluntekijät Edu Kettunen ja Markus Vuorinen konsertoivat sekä Tornion kaupunginteatteri esittää Markuksen evankeliumi -kirkkodraaman.