Haemme kahta kirkonopasta kesätöihin

27.2.2017 12.39

Haemme ajanjaksoille 5.6–2.7.2017 ja 3.7–6.8.2017 kahta kirkonopasta Ylöjärven kirkkoon. Kirkot toimivat kesäajan nk. tiekirkkona ja oppaan tehtäviin kuuluu kirkon historiaan perehtyminen, vierailijoiden vastaanotto ja kirkon esittely niin suomalaisille kuin kansainvälisille kävijöille. Lisäksi tehtäviin kuuluu järjestelytehtäviä sekä työskentelyä tietokoneella erilaisten töiden parissa.

Tehtävien hoito edellyttää vähintään 16 vuoden ikää sekä suomen- ja englanninkielen hyvää hallintaa. Eduksi katsotaan itsenäinen työote, hyvät sosiaaliset taidot ja seurakuntamyönteinen asenne. Hakuaika on 27.2–24.3.2017. Myöhemmin tulleita hakemuksia ei huomioida.

Työsuhteessa noudatetaan kirkon yleistä virka- ja työehtosopimusta. Työaika 31 h/viikko. Tiekirkko on avoinna ma-pe klo 11–17. Palkkaus on 941 euroa/kuukausi.

Mainitse hakemuksessasi kumpi työajanjaksoista sopii sinulle paremmin. Hakemukset lähetetään ansioluetteloineen otsikolla ”Kirkonopas” sähköpostitse osoitteeseen ylojarvi.seurakunta@evl.fi. Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja antaa seurakuntasihteeri Sari Timonen sari.timonen@evl.fi, p.044-786 8116.