Kaipaatko apua? Tukea? Ruokaa? Rukousta? Haluatko auttaa?

KESÄ-ELOKUU 2019:

-Omatoiminen kesäkävely keskiviikkoisin Ylöjärven seurakuntakeskuksen pääovilta. Omakustanteiset kirkkokahvit lopuksi Unelmatuvassa. Mahdollisuuksien mukaan diakoni on mukana kävelyllä.

-Diakoniavastaanotto Ylöjärven seurakuntatalolla ma klo 10-12. Kesäaikaan osa diakoniatyöntekijöistä on lomalla ja leireillä, joten saman päivän aikana emme voi reagoida avustuspyyntöihin.

-Kurussa diakoniavastaanotto Kurun srk-talolla parittomilla viikoilla ke klo 10-12.

-Viljakkalassa diakoniavastaanotto parillisilla viikoilla ti klo 10-12.

Huom! Tullessasi diakoniavastaanotolle ota mukaasi tilitiedot, mahdolliset kelapäätökset ja henkilöllisyyspaperit.

Elämässä on usein tilanteita, jolloin tarvitsemme apua. Tärkeintä on, että ei jää yksin. Aina voi hakea apua. Puhuminen auttaa. Luottamuksellista keskustelua, sielunhoitoa, käytännön apua kriisin keskelle – tilanteet vaihtelevat.  Jäljempänä olevasta valikosta löydät tietoa seurakunnan kautta saatavilla olevasta avusta. Ota rohkeasti yhteyttä - seurakunta on olemassa meitä jokaista varten!

Jeesus sanoo: ”Tulkaa minun tyköni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon.”

Diakoniatyön 2019 alkaen päivystys Ylöjärven seurakuntakeskuksella (alakerta) klo 10-12. Käynti pääovesta. Voit soittaa myös suoraan diakoniatyöntekijälle.