Seurakunta tukenasi

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus, taloudelliset ongelmat, nälkä, parisuhdehuolet tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiden puoleen. Papit, diakoniatyöntekijät, nuorisotyöntekijät ja muut työntekijät ovat kaikkia ylöjärveläisiä varten (yhteystiedot) - kuuluit kirkkoon tai et. Myös Palveleva puhelin, chat ja netti ovat käytettävissäsi.

Koronavirustilanteen aikana seurakunnasta apua

Puhelinpalvelut:
-    Diakoniatyön Koronahelppipalvelun puh. 050 533 6509 arkisin klo 10.00-13.00 (vain puhelut, ei tekstiviestejä). Neuvomme ja autamme ruokahuollossa ja kotona selviämisessä poikkeusoloissa. Annamme henkistä ja hengellistä tukea erityisesti ikäihmisille.
-    Keskusteluapua lapsiperheille puh. 044 7868 190 ma-pe klo 9.00-17.00.

Ruoka-apua:
- seurakunta antaa diakonisin perustein ruoka-apua esim. yksinhuoltajille ja isoille lapsiperheille. Yhteydenotot puh. 050 533 6509 arkisin klo 10.00-13.00.

Keskusteluapua:
- Seurakunnan työntekijät tarjoavat keskusteluapua. Voit olla yhteyksissä puhelimella tai sähköpostilla. Yhteystiedot löytyvät www-sivuilta www.ylojarvenseurakunta.fi/yhteystiedot
- Ylöjärven, Viljakkalan ja Kurun kirkot ovat auki sunnuntaisin klo 11-13 yksityistä hiljentymistä ja rukousta varten. Paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä keskustelua ja sielunhoitoa varten.
- Nuorisotyöntekijät ovat tavoitettavissa päivittäin sosiaalisessa mediassa mm. Instagramissa ja Discordissa. Tarkempi aikataulu www.kellarille.net
- Koko kirkon tasolla palvelee www.kirkonkeskusteluapua.fi.

Hengellisen elämän tueksi:
- Jumalanpalvelukset netissä joka sunnuntai klo 10.00 suorana lähetyksenä ja tallenteena jälkikäteen. Seuraa www.facebook.com/ylojarvenseurakunta ja www.youtube.com/user/Ylojarvisrk.
- Hartauksia, rukousta ja ajatuksia arkeen seurakunnan sosiaalisen median kanavissa Facebookissa, Instagramissa, YouTubessa.
- Nuorille hengellistä musiikkia, raamisvideoita, iltahartauksia yms. sosiaalisen median kanavissa. Kts. www.kellarille.net.
- Piispa Matti Revon iltahartaus joka ilta

Virikkeitä lapsiperheen arkeen
- Verkkomuskari kaksi kertaa viikossa www.ylojarvenseurakunta.fi/muskari
- Toiminnallisia rasteja lapsiperheille seurakunnan eri toimipisteiden pihoissa eri puolilla Ylöjärveä. Katso tarkemmat tiedot Lapset ja perheet -sivulta.
- Askarteluja, liikuntatuokioita ja kerhohartaushetkiä videoina Mukulamenoa-Facebook-sivultamme. Joka arkipäivä uutta materiaalia.

Keskusteluapua lapsiperheille! Huolestuttaako koronavirus? Ahdistaako? Ovatko ihmissuhteet solmussa kotona? Etsitkö apua? Keskusteluapua lapsiperheille ma-pe 9-17 numerosta 044 7868 190.

Henkinen ja hengellinen tuki

Keskusteluapua papin tai diakoniatyöntekijän kanssa.

Rukoustukea ja sielunhoitoa.

Sururyhmät tukena omaisille.

Koko kirkon tasolla palvelee www.kirkonkeskusteluapua.fi

Taloudellinen ja ruoka-apu  - Koronaviruksen vaikutukset diakoniseen avustustoimintaan

Huom! Koronaviruksen vuoksi keväällä 2020 diakonian vastaanotto puhelimitse tai sähköpostilla!

* Diakoniatiimin yhteystiedot löydät tästä.

* Älä tule sairaana tapaamiseen

* Tulessasi noudata erityistä hygieniaa.

Diakoniatiimi