Seurakunta tukenasi

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus, taloudelliset ongelmat, nälkä, parisuhdehuolet tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiden puoleen. Papit, diakoniatyöntekijät, nuorisotyöntekijät ja muut työntekijät ovat kaikkia ylöjärveläisiä varten (yhteystiedot) - kuuluit kirkkoon tai et. Myös Palveleva puhelin, chat ja netti ovat käytettävissäsi.

Seurakunnasta apua

Diakoniatyön päivystyspuhelin toimii ma-to klo 10-13. Päivystysnumero 050 533 6509. Soita ja varaa aika diakoniatyöntekijälle. Myös WhatsApp videokeskustelumahdollisuus, varaa tähän aika diakonian päivystyspuhelimesta. 


Ruoka-apua tai Taloudellista apua:
Diakoniatyön päivystyspuhelin puh. 050 533 6509 ma-to klo 10.00-13.00. Soita ja varaa henkilökohtainen aika diakoniatyöntekijälle. 

Keskusteluapua työntekijöiltä, helpotusta yksinäisyyteen: Diakoniatyön päivystyspuhelin puh. 050 533 6509 ma-to klo 10.00-13.00.

Seurakunnan työntekijät tarjoavat keskusteluapua. Voit olla yhteyksissä puhelimella tai sähköpostilla. Yhteystiedot löytyvät www-sivuilta www.ylojarvenseurakunta.fi/yhteystiedot. 

Nuorisotyöntekijät ovat tavoitettavissa päivittäin sosiaalisessa mediassa mm. Instagramissa. Tarkempi aikataulu www.kellarille.net. 

Koko kirkon tasolla palvelee www.kirkonkeskusteluapua.fi.

Henkinen ja hengellinen tuki

Keskusteluapua papin tai diakoniatyöntekijän kanssa.

Rukoustukea ja sielunhoitoa.

Sururyhmät tukena omaisille.

Koko kirkon tasolla palvelee www.kirkonkeskusteluapua.fi 

Taloudellinen ja ruoka-apu 

 

* Diakoniatiimin yhteystiedot löydät tästä.

* Älä tule sairaana tapaamiseen

* Tulessasi noudata erityistä hygieniaa.

Diakoniatiimi