Kurun kappeliseurakunta

Ajankohtaista

Soila Simola aloittanut Kurun kappeliseurakunnan kappalaisena. Soilan tavoittaa soila.simola[ät]evl.fi tai puh. 044 786 8020. Entinen kappalainen Matti Mikkola jää eläkkeelle.

Kurun Lehden toiminta päättyy - vaikutuksia kappeliseurakunnan tiedottamiseen
Paikallinen Kurun Lehti on ilmoittanut, että sen julkaisu loppuu helmikuun 2024 lopussa. Lämmin kiitos Kurun lehdelle hyvästä yhteistyöstä! Kurun Lehden viimeiseen numeroon 29.2. on koottu ilmoitukseen koko kevään toimintatietoja. Lehden loppuminen vaikuttaa luonnollisesti myös Kurun kappeliseurakunnan tiedottamiseen.  Jatkossa löydät tapahtumat parhaiten täältä seurakunnan nettisivuilta www.ylojarvenseurakunta.fi/kuru, sekä isompien tapahtumien, kirkollisten ilmoitusten (kastetut, avioliittoon aikovat, kuolleet) ja jumalanpalvelusten osalta myös Ylöjärven Uutisista. Lisäksi Kurun alueelle kehitetään täsmätiedottamista - tästä tarkempia tietoja myöhemmin.

Kurun kappeliseurakunta @ Instagram

@kurunkappelisrk

Kurun kappeliseurakunta @ Facebook

Kasteen, hautajaisten ja vihkimisten varaukset tehdään Ylöjärven seurakunnan kirkkoherranvirastoon (044 7868 124).

***

Jos tarvitset apua arkeesi, diakoniatyöntekijän tavoittaa diakonian päivystysnumerosta puh. 050 533 6509 (ma-to klo 10-13, kesällä ma, ke, to klo 10-13).

vs. johtava kappalainen ja Kurun pappi
Ylöjärven seurakunta Kurun kappeliseurakunta
Loilantie 3-5