Ajankohtaista

- Kurulaisten 70- ja 75- vuotta täyttävien yhteinen syntymäpäiväjuhla 30.5. Ilmoittautuminen web-lomakkeella.

- Kurun kappelikappalaisena toimii 1.5. alkaen Matti Mikkola. Matin tavoittaa puh. 044 7868 014, matti.mikkola[ät]evl.fi. Samalla kiitokset Jalkasen Leenalle lähes kuuden vuoden hienosta urakasta kappelikappalaisena! Leena jatkaa kanta-Ylöjärven puolella pappina.

- Kurun kappelineuvosto on valittu kaudelle 2019-22:
Liisa Petäjäniemi (varajäsen Riitta Laurila)
Kaarle Piuhari (Tapani Tienari)
Tiina Pulkkinen (Markku Kortesmaa)
Tapio Saarijoki (Jarkko Luukkanen)
Katri Siukola (Marja Luomajärvi)
Jaana Tiura (Sirkka-Liisa Nummi)
Erkki Törmä (Olavi Hakala)
Anu Vehkakoski (Pirjo Kivi)

Puheenjohtajana kaudella 2019-2020 on Liisa Petäjäniemi ja varapuheenjohtajana Erkki Törmä. Kappalainen Leena Jalkanen on kappelineuvoston sihteeri.

- Kevätkauden toimintatiedot päivitetty.

- Kappelin apupata tarjoaa veloituksetta apuaan ikäihmisille, yksinhuoltajille ja vähävaraisille kodin pieniin tehtäviin Kurun alueella.

Kurun kappeliseurakunta @ Instagram

@kurunkappelisrk

Kurun kappeliseurakunta @ Facebook

Kasteen ja hautajaisten varaukset sekä virkatodistus- ja sukututkimuspyynnöt tehdän Ylöjärven seurakunnan kirkkoherran virastoon (044 7868 124).

diakoniatyöntekijä (Kuru)
Kirkkotie 2