Päiväleirit

Päiväleirit ovat kesäkuussa järjestettäviä leiripäiviä eka- ja tokaluokkalaisille. Päivän aikana on monenlaista toimintaa. Päiväleirillä tarjotaan lounas ja välipala. Ylöjärven seurakunta käyttää Liikkuva seurakunta -toimintamallia eli päiväleireillä liikutaan ja leikitään paljon.

Ajankohtaista:

Ilmoittautuminen kesän 2022 päiväleireille oli 14.-27.3.2022.

Kaikki päiväleirimme on tällä hetkellä täynnä. Peruutuspaikkoja voi kysyä sähköpostitse:

​​​​​​minna.hietala@evl.fi

Kuvassa liikkuva seurakunta logo

Päiväleirit kesällä 2022

Päiväleirit ovat tarkoitettu ensisijaisesti vuosina 2013 ja 2014 syntyneille tytöille ja pojille. Vuonna 2012 syntyneillä on myös mahdollisuus osallistua päiväleirille, jos päiväleirillä on vapaita paikkoja.

Seurakunta järjestää päiväleirejä 6.6.22-23.6.22
Metsäkylässä, Vanhalla seuriksella, Seurakuntakeskuksella ja Vuorentaustassa.

Leiripäivä alkaa kello 8-9 ja päättyy kello 15-16. Päiväohjelmassa ulkoilua, sisäpelejä, leikkejä, askartelua, laulua, hiljentymistä, pieniä retkiä  lähiympäristöön. Ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat. Päivämaksu on 8 €, sisältäen lounaan ja välipalan.

Ilmoittautumisaikana ilmoittautuneille lähetetään tieto päiväleirille pääsystä tai varallaolosta huhtikuun lopulla. Varasijalla oleville ilmoitetaan, mikäli paikka  päiväleirille avautuu.