varhaisnuoria

Koululaiset

Kerhot, leirit ja retket ovat kouluikäisten mieleen

Perinteikäs koululaisten harrastuskerhotoiminta elää ja voi hyvin Ylöjärvellä. Löytyy niin sähly-, kokki- ja askartelukerhoa kuin myös ohjelma-, kieli- ja mikroautokerhoakin. Osa kerhoista on vain tytöille, osa pojille, toisinaan touhutaan sekakerhon merkeissä. Varhaisnuorten kerhoihin ilmoittaudutaan nettilomakkeilla - mukaan voi tulla hyvin myös kesken kauden, siten kuin itselle sopii. Kaiken lisäksi kerhot ovat myös maksuttomia osallistujille. Tutustu kerhovalikoimaan: 

Koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi varhaisnuorten kerhot ovat lopetettu tämän kevään ajalta.

Sekakerhot
Tyttökerhot
Poikakerhot

Leirit ja retket ovat mieleenpainuvia elämyksiä – ja niiden suosio onkin suuri. Kesäisin järjestettävien tyttö- ja poikaleirien lisäksi tarjolla on mm. tyttöjen pyjamabileet, puuhapäivät ja adventtileiri. Retkille otetaan monesti mukaan vanhemmatkin ja vuosittain onkin erilaisia perheleirejä, vanhempi-lapsileirejä sekä koko perheen retkiä.
Leiri- ja retkitoiminta

Eka- ja tokaluokkalaisten iltapäivätoimintaa seurakunta toteuttaa viidessä toimipisteessä (Asuntila, Metsäkylä, Takamaa, Vanha seuris, Vuorentausta). Iltapäivätoimintaa tehdään yhteistyösopimuksella Ylöjärven kaupungin kanssa.
Iltapäivätoiminta

Seuraa meitä Instagramissa!

@srk_varhaisnuoret_ylojarvi

YouTube-video
nuorisotyönohjaaja
IG laura.juutilainen - WhatsApp

kouluikäisten kerhot ja leirit