Päiväleirit

Päiväleirit ovat kesäkuussa järjestettäviä leiripäiviä eka- ja tokaluokkalaisille. Päivän aikana on monenlaista toimintaa. Päiväleirillä tarjotaan lounas ja välipala. Ylöjärven seurakunta käyttää Liikkuva seurakunta -toimintamallia eli päiväleireillä liikutaan ja leikitään paljon.

Kesän päiväleireille voi edelleen ilmoittautua.

Linkki ilmoittautumiseen on auki seurakunnan nettisivuilla.

Liikkuva seurakunta
Lue lisää toimintamallista: www.liikkuvaseurakunta.fi.

Päiväleirit kesällä 2020

Päiväleirit ovat tarkoitettu ensisijaisesti vuosina 2011 ja 2012 syntyneille tytöille ja pojille. Vuonna 2010 syntyneillä on myös mahdollisuus osallistua päiväleirille, jos päiväleirillä on vapaita paikkoja.

Seurakunta järjestää päiväleirejä 1.-5.6.2020, 8.-12.6.2020 ja 15.-18.6.2020
Asuntilassa, Metsäkylässä, Vanhalla seuriksella ja Vuorentaustassa. Metsäkylässä on mahdollisuus osallistua päiväleirille myös 22.-26.6.2020.

Leiripäivä alkaa kello 8-9 ja päättyy kello 15-16. Päiväohjelmassa ulko- ja sisäpelejä, leikkejä, askartelua, laulua, hiljentymistä. Ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat. Päivämaksu on 8 €, sisältäen lounaan ja välipalan.

Ilmoittautuminen tapahtuu web-lomakkeella seurakunnan nettisivujen kautta. Jälki-ilmoittauminen myös web-lomakkeella.

Ilmoittautumisaikana ilmoittautuneille lähetetään tieto päiväleirille pääsystä tai varallaolosta viikolla 14. Varasijalla oleville ilmoitetaan, mikäli paikka  päiväleirille avautuu.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Kirkkotanhuantie 1

Varhaiskasvatuksen (päiväkerho, perhekerho, pyhäkoulu, avoin kotipesä, ip-toiminta) ohjaaja.