LapsiArkki  -  toimintaa ei tällä hetkellä ole
 

Mikä on LapsiArkki? LapsiArkki on lastenhoitoapua sinulle, joka huolehdit yksin perheestäsi, koska perheessänne ei syystä tai toisesta ole toista vanhempaa. LapsiArkkiin voivat tulla 2-10-vuotiaat lapset (jos tarve olisi muun ikäisen lapsen osalta niin pyydämme ottamaan yhteyttä puh. 044 7868 126).

LapsiArkki tarjoaa sinulle mahdollisuuden omaan aikaan. Miten sinä haluaisit käyttää tuon ajan? Kävisitkö kaupassa, lenkillä, nukkuisit tai ehkä tapaisit ystäviä tai muita vastaavassa elämäntilanteessa olevia?

Ylöjärvellä LapsiArkki tarjoaa sinulle maksutonta lastenhoitoapua keskiviikkoiltaisin klo 17.30-20 Perhetalolla (Loilantie 3-5).

Iltapala lapsille ja vanhemmille klo 19.30-20.

LapsiArkkiin ilmoittaudutaan ennakolta seurakunnan nettisivujen kautta. Ilmoittautuminen päättyy saman viikon tiistaina klo 14.

 

 

Jokaisen lapsen osalta täytetään myös kerran toimintavuoden aikana  Lapsen perustietolomake Toivomme, että teet sen jo etukäteen oheisen linkin kautta. Tarvittaessa lomakkeen täyttäminen onnistuu myös paperilla ensimmäisen LapsiArkkikäynnin yhteydessä.

Ota yhteyttä

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Kirkkotanhuantie 1
33470 Ylöjärvi

Varhaiskasvatuksen (päiväkerho, perhekerho, pyhäkoulu, avoin kotipesä, ip-toiminta) ohjaaja.

Perhetalon työntekijä
Loilantie 3-5, PL 2
33471 Ylöjärvi