Lampsu 2 - 28.6.-4.7.2021

Lammasniemen leirikeskus

Hinta: 100 €

Konfirmaatio: Ylöjärven kirkko 11.7. kello 10

Lammasniemen leirikeskus sijaitesee Kurussa Näsijärven rannalla. Suojeltu leirialue on pääasiassa vanhaa mäntymetsää. Majoitusrakennuksen lisäksi Lammasniemessä on satavuotias vanha riihi leirikirkkona ja perinteinen puulla lämmitettävä rantasauna. Leirikeskuksessa majoitutaan 6 hengen huoneissa. Leirien käytössä on lisäksi iltanuotiopaikka ja lentopallokenttä.

Eka leirikirje

Kevään tapaamiset

Ti 23.2. klo 17.00-19.00 livenä seuriksella (Kirkkotanhuantie 1)
 Kokoonnumme seurakuntakuntakeskuksen pihaan, josta jakaannumme alle 10 hengen ryhmiin.
-     Ota muistiinpanovälineet mukaan!

Messujen seuranta maalis-huhtikuussa (netistä). Palautus Leenalle 11.4. mennessä
Saat ensimmäisellä tapaamiskerralla ohjeet tähän. Katsot netistä kaksi jumalanpalvelusta.
Toisella kerralla keskitymme teemaan rukous jumalanpalveluksessa, toisella kerralla messun musiikkiin.

Ylöjärven seurakunnan messut striimataan sekä Faceen että Youtubeen.

Ti 13.4. klo 17-19.00 etänä Zoomissa
Laitamme linkin ja ohjeet tapaamiseen lähempänä tapaamista. Huomioithan, että tarvitset kamerallisen ja äänellisen yhteyden. Jos tämä ei ole mahdollista, voit tulla myös livenä seurikselle meidän vetäjien kanssa (Kirkkotanhuantie 1)

Ma 10.5. klo 17.30 – 19.30 Kellarilla (Mikkolantie 1-3)
Nuorisotila Kellari on nuortemme tapaamispaikka. Se löytyy talon K-kauppa Linkin
ja sillan puoleisesta päädystä (rappuset alas)

Su 23.5. klo 13.00-17.00 Ylöjärven kirkossa ja seurakuntatalolla

Pidämme pitkän yhteisen päivän. Kokoonnumme seurikselle. Päivä päättyy yhdessä vietettyyn jumalanpalvelukseen klo 16.30, jonne vanhemmat ovat myös tervetulleita. Jatkamme vielä tästä vanhempien kanssa hetken.

Päivän aikana puolen tunnin tauko, jolloin voi käydä halutessaan kaupassa. Seurakunta tarjoaa myös välipalaa.

Su 23.5. klo 17.00 - 18.00 Ylöjärven seurakuntatalolla. Vanhempaintapaaminen

Ma 28.6. - su 4.7.2021 leirijakso Lammasniemen leirikeskuksessa.
Osoite Lammasniementie 116. Varsinainen leirikirje lähetetään ennen leiriä.

Su 11.7. Konfirmaatio Ylöjärven kirkossa klo 10.00. Välitäthän kummillesi (1-2) kutsun tulla siunaamaan sinua messun siunausosassa alttarilla.

johtava nuorisotyönohjaaja
IG askojarvensivu