Ilmoittautuminen rippikouluun

Vuoden 2019 rippikoulujen varsinainen ilmoittautumisaika on päättynyt.

Jälki-ilmoittautuminen vuoden 2019 rippikouluihin (15.11.2018 eteenpäin)

Täytä lomake netissä

Täytä ilmoittautumislomake yhdessä huoltajasi kanssa. Tiedot, jotka lomakkeessa annat ovat luottamuksellisia. Ne tulevat ainoastaan ilmoittautumisia käsittelevän työntekijän ja oman ryhmäsi vetäjän tietoon. Tiedot esim. oppimisvaikeuksista, sairauksista tai elämäntilanteesta saattavat olla ryhmän vetäjälle tärkeitä tietää turvallisuutesi ja viihtymisesi kannalta. Valitse ryhmävaihtoehtoja vähintään kuusi (6). Jos ilmoittautumisesta puuttuu tietoja tai ryhmä vaihtoehtoja on liian vähän, lomake saatetaan joutua palauttamaan.

Erityisen tarkka kannattaa olla eri valitessa ryhmävaihtoehtoja. Valitse vain vaihtoehtoja, jotka ovat ajallisesti mahdollisia. Yritämme pitää huolta, että jokainen pääsee jollekin valitsemastaan kuudesta vaihtoehdosta. Kannattaa varautua henkisesti siihen, ettei pääsekään ykkösvaihtoehdokseen valitsemaansa ryhmään. Ylöjärvellä rippikoulunsa käy vuosittain liki 500 nuorta, eivätkä kaikki valitettavasti mahdu haluamalleeem leirille.

22.10. mennessä ilmoittautuneiden ilmoittautumisjärjestys ei ratkaise leiripaikkaa. Tämän jälkeen ilmoittautuneet voimme sijoittaa ryhmiin, joihin mahdollisesti on jäänyt tilaa.

Kaveri

Voit toivoa pääsyä samaan rippikouluun yhden oman kaverin kanssa. Kun ilmoittaudutte kaverinne kanssa, ensimmäisenä ilmoittautuva saa ilmoittautumislomakkeelta kaverikoodin (numerosarja). Tämä numerosarja pitää ilmoittaa myöhemmin ilmoittautuvalle kaverille, joka laittaa tämän koodin omaan lomakkeeseensa.

Aikataulu

Ilmoittautuminen alkaa 1.10.2018 ja päättyy 22.10.2018 Ryhmäjaot ilmoitetaan viimeistään viikolla 45. Saat oman ryhmäsi vetäjältä ryhmäkohtaisen kirjeen ja aikataulun vuoden loppuun mennessä.

Ryhmänvaihtotoiveet

Rippikoulun vaihtamista voit tiedustella puhelimitse (044 7868 065) 14.-29.11.2018 välisenä aikana keskiviikkoisin kello 10-15 ja torstaisin kello 14-18. Muina aikoina sähköpostilla riparit.ylojarvi@evl.fi.