Hyppää sisältöön

Ilmoittautuminen rippikouluun

Vuoden 2020 rippikoulujen varsinainen ilmoittautumisaika on 14.10.-3.11. Huomaathan, että osa leiripaikoista on vaihtunut Lempiäniemen remontin viivästymisen johdosta. Tutustu päivitettyihin leiritietoihin.

Täytä lomake netissä

Täytä ilmoittautumislomake yhdessä huoltajasi kanssa. Tiedot, jotka lomakkeessa annat ovat luottamuksellisia. Ne tulevat ainoastaan ilmoittautumisia käsittelevän työntekijän ja oman ryhmäsi vetäjän tietoon. Tiedot esim. oppimisvaikeuksista, sairauksista tai elämäntilanteesta saattavat olla ryhmän vetäjälle tärkeitä tietää turvallisuutesi ja viihtymisesi kannalta. Valitse ryhmävaihtoehtoja vähintään kuusi (6). Jos ilmoittautumisesta puuttuu tietoja tai ryhmä vaihtoehtoja on liian vähän, lomake saatetaan joutua palauttamaan.

Erityisen tarkka kannattaa olla eri valitessa ryhmävaihtoehtoja. Valitse vain vaihtoehtoja, jotka ovat ajallisesti mahdollisia. Yritämme pitää huolta, että jokainen pääsee jollekin valitsemastaan kuudesta vaihtoehdosta. Kannattaa varautua henkisesti siihen, ettei pääsekään ykkösvaihtoehdokseen valitsemaansa ryhmään. Ylöjärvellä rippikoulunsa käy vuosittain liki 500 nuorta, eivätkä kaikki valitettavasti mahdu haluamalleeem leirille.

3.11. mennessä ilmoittautuneiden ilmoittautumisjärjestys ei ratkaise leiripaikkaa. Tämän jälkeen ilmoittautuneet voimme sijoittaa ryhmiin, joihin mahdollisesti on jäänyt tilaa.

Kaveri

Voit toivoa pääsyä samaan rippikouluun yhden oman kaverin kanssa. Kun ilmoittaudutte kaverinne kanssa, ensimmäisenä ilmoittautuva saa ilmoittautumislomakkeelta kaverikoodin (numerosarja). Tämä numerosarja pitää ilmoittaa myöhemmin ilmoittautuvalle kaverille, joka laittaa tämän koodin omaan lomakkeeseensa.

Aikataulu

Ilmoittautuminen alkaa 14.10. ja päättyy 3.11.2019. Ryhmäjaot ilmoitetaan viimeistään 17.11. mennessä. 

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 11.11.2019 alkaen jälki-ilmoittautumislomakkeella.

Ryhmänvaihtotoiveet

Rippikoulun vaihtotoiveet lähetetään nettilomakkeella 15.-29.11. välisenä aikana vaihtotoivelomakkeella.