Musaleiri Lammasniemessä

Kaksi kertaa vuodessa kootaan nuorista soittajien ja laulajien ryhmä, jonka kanssa toteutetaan Kellarimessun musiikki. Leiri aloitetaan perjantaina harjoituksilla Kurun kirkossa, lauantaina jatketaan ja sunnuntaina viimeistellään. Leiri loppuu messuun, joka alkaa sunnuntaina kello 18. Majoittuminen, saunominen ja rentoilu hoidetaan Lammasniemessä. Messua voi katsoa myös livenä Kellarin Facebookissa.

Ensisijaisesti mukaan tarvitaan laulajia ja soittajia, mutta myös muita tehtäviä riittää. Äänentoiston ja livestriimin toteuttamiseen tarvitaan esitystekniikkaa, joka tarvitsee käyttäjänsä.

Toistaiseksi messu on pidetty Kurun kirkossa, mutta tulevaisuudessa Kellarimessu voi vierailla myös muissa kirkoissa.

Tule mukaan ja ilmoittaudu Martille!

Lisätietoa musaleiristä...