Ajankohtaista

- La 9.2. Kurun 24h-hiihdossa seurakunnan ohjelmaa. Hartaushetket klo 16.00 nuotiolla (ja su klo 11.00 Vanhalla koululla). Toimintapisteinä mm. seikkailurastirata lapsille ja pomppulinna. Arpajaiset ja makkaranpaistoa Yhteisvastuun hyväksi.

- Kurun kappelineuvosto on valittu kaudelle 2019-22:
Liisa Petäjäniemi (varajäsen Riitta Laurila)
Kaarle Piuhari (Tapani Tienari)
Tiina Pulkkinen (Markku Kortesmaa)
Tapio Saarijoki (Jarkko Luukkanen)
Katri Siukola (Marja Luomajärvi)
Jaana Tiura (Sirkka-Liisa Nummi)
Erkki Törmä (Olavi Hakala)
Anu Vehkakoski (Pirjo Kivi)

Puheenjohtajana kaudella 2019-2020 on Liisa Petäjäniemi ja varapuheenjohtajana Erkki Törmä. Kappalainen Leena Jalkanen on kappelineuvoston sihteeri.

- Kevään konsertteja Kurussa:

• Pe 15.3 klo 18.30 Kurun kirkossa Markus Asunta ja Jyrki Koivisto: Irlantilaista musiikkia ja körttivirsiä yhteisvastuun hyväksi.
  • Su 24.3. klo 13 Kurun kirkossa Lavrenchuckin perheen Heprealaisten laulujen konsertti. Ohjelma 10 € Sanna Erelän työn hyväksi Israelissa lähetysyhdistys Kylväjän kautta.

- Kevätkauden toimintatiedot päivitetty.

- Kappelin apupata tarjoaa veloituksetta apuaan ikäihmisille, yksinhuoltajille ja vähävaraisille kodin pieniin tehtäviin Kurun alueella.

Kurun kappeliseurakunta @ Instagram

@kurunkappelisrk

Kurun kappeliseurakunta @ Facebook

Kasteen ja hautajaisten varaukset sekä virkatodistus- ja sukututkimuspyynnöt tehdän Ylöjärven seurakunnan kirkkoherran virastoon (044 7868 124).

kappalainen (Kuru)
Kirkkotie 2