UnelmaKahvila ja lahjasoppi

UnelmaKahvilan uudet, viihtyisät tilat palvelevat ma-pe klo 11-16 srk-keskuksen aulassa (Kirkkotanhuantie 1) ma 25.11. lähtien!

Virallisia uuden UnelmaKahvilan avajaisia vietetään ensimmäisenä adventtina 1.12.2019 messun jälkeen kirkkokahveilla n. klo 11.15 lähtien.

Tarjoamme edulliseen hintaan kahvia, haudutettua teetä ym. juotavaa, kotitekoisia leivonnaisia, voileipiä ja monenlaista hyvää jokaiseen makuun.

Lahjasopesta löydät korkealaatuisia käsintehtyjä tuotteita; poppanoita, pyyhkeitä, villasukkia, lastenvaatteita, kortteja ym. Hinnatkaan eivät päätä huimaa.

* * *

Haemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia UnelmaKahvilaan myyjiksi, tekemään käsitöitä, "kahvikummeiksi, leipomaan ym. Tule kanssamme tekemään lähetystyötä! UnelmaKahvilan yhteyshenkilönä toimii Elisabet Waldolin,  johon voit ottaa yhteyttä kaikissa TUnelmaKahvilaan liittyvissä asioissa, puh. 044 7868 098.

Löydät UnelmaKahvilan myös Facebookista: www.facebook.com/UnelmaKahvila

* * *

Unelmatuvan / UnelmaKahvilan historiaa

Unelmakahvila (alkuperäiseltä nimeltään Unelmatupa) on Ylöjärven seurakunnan vapaaehtoisten ylläpitämä lähetystyön kahvila ja lahjasoppi. Se toimii täysin lahjoitusten ja talkootyön varassa. Unelmatupa aloitti toimintansa vuonna 1994 ja kahvila palvelee kävijöitä edelleen joka arkipäivä.

Kirkon parkkipaikalla sijainnut alkuperäinen Unelmatupa-rakennus tuhoutui tulipalossa 9.12.2017. Rakennus on purettu. (Lisätietoja uutisessa.)  Unelmatupa siirtyi palon jälkeen väliaikaistiloihin Ylöjärven seurakuntakeskuksen alakertaan. Uusi UnelmaKahvila päätettiin rakentaa seuriksen aulaan palvelemaan ylöjärveläisiä viihtyisissä uusissa tiloissa ja tutun kodikkaalla tunnelmalla. Uusi UnelmaKahvila avataan virallisesti adventtina 1.12.2019.

Unelmatupa - kahvila ja lahjasoppi