Pääsiäinen 2020

Nettijumalanpalvelukset

Livenä ja tallennuksena seurakunnan:
- Facebook-kanavalla www.facebook.com/ylojarvenseurakunta
- YouTubessa www.youtube.com/ylojarvisrk

Kiirastorstai 9.4. klo 19.00
Kiirastorstain messu
Nettilähetys Ylöjärven kirkosta. Esa Järnvall, Saara Syrjäniemi, Celesta-kvartetti. Kirkko puetaan mustiin.

Pitkäperjantai 10.4. klo 10.00
Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus
Nettilähetys Ylöjärven kirkosta. Jyrki Koivisto, Eija Multanen.

1. pääsiäispäivä 11.4. klo 10.00
Pääsiäispäivän messu
Nettilähetys Ylöjärven kirkosta. Heli Airikka, Heidi Olkinuora.

2. Pääsiäispäivä 12.4. klo 10.00
Toisen pääsiäispäivän ilomessu
Nettilähetys Ylöjärven kirkosta. Sari Timonen, Sari Oksavuori.

Vinkkejä verkkoon

Pääsiäisvaellus koko perheelle
Pääsiäisen kertomus näyteltynä Ylöjärven seurakunnan työntekijöiden ja seurakuntalaisten voimin YouTubessa.

Pääsiäisviikon päivittäiset musiikkituokiot
Kanttoreiden ja seurakunnan muiden muusikoiden tarjoamat pääsiäisen ajan musiikkituokiota YouTubessa ja Facebookissa.

Lasten lauluilta leikein ja pääsiäislauluin
Mukana menossa Muskari-Marian kanssa Nalle, Hiiri ja Kettu YouTubessa

Kirkkoherran pääsiäistervehdys
Vs. kirkkoherra Jyrki Koiviston pääsiäistervehdys YouTubessa.

Mukulamenoa pääsiäisviikolla
Varhaiskasvatuksen Mukulamenoa-sivulla monenlaista värikästä ja toiminnallista pääsiäispostausta Facebookissa.

Tipsejä toimintaan

Kirkot avoinna hiljentymiseen

Ylöjärven, Viljakkalan ja Kurun kirkot ovat auki yksityistä hiljentymistä ja rukousta varten pääsiäispyhinä to 9.4., pe 10.4., su 12.4. ja 13.4. klo 11.00-13.00. Paikalla on myös seurakunnan työntekijä keskustelua varten.

Pääsiäisikkunoita katsomaan

Tervetuloa katsomaan pääsiäisikkunoita toimipisteissämme! Löydät kauniisti koristellut pääsiäisaiheiset ikkunat Viljakkalan srk-talolta, Karhen srk-kodilta, Metsäkylän srk-talolla, Vuorentaustan srk-kodilta, Siivikkalan srk-kodilta, Vanhalta seurikselta ja Mutalan toimitilasta. Lisätietoja lapsiperheiden sivulla

Ilahduta yksinäistä kortilla!

Koronavirusepidemian aikana lukuisat ihmiset ovat joutuneet jäämään yksin oman kotinsa seinien sisälle. Tule mukaan ilahduttamaan heitä: Askartele kortti tai kirjoita kirje tuntemattomalle. Toimitamme kortteja ja kirjeitä niin kotona kuin laitoksissakin asuville ikäihmisille. Lisätietoja nettiuutisessamme.