Perhekerho Asuntilassa, Haavistolla, Metsäkylässä, Mutalassa, Siivikkalassa, Takamaalla ja Vuorentaustassa

ke 23.8. kello 09.00 - kello 12.00

Asuntilan toimitila, Haavi ja Lähdetupa, Metsäkylän seurakuntatalo, Mutalan toimitila, Siivikkalan Salorinteen srk-koti, Takamaan toimitila, Vuorentaustan seurakuntakoti

Avoimessa perhekerhossa on vapaan yhdessäolon lisäksi mm. askartelua sekä lastennäköinen hartaus- ja laululeikkihetki.

Perhekerho on avoin kaikille äideille, isille, mummoille, vaareille ja lapsille. Ilmoittautumisia ei tarvita, mukaan voi tulla niinä kertoina ja siihen aikaan kun itselle parhaiten sopii. Perhekerho on maksuton. Tarjolla on talon puolesta kahvia, teetä ja mehua, muuten omat eväät mukaan.

Hartaushetki on klo 10.00. Eväitä syödään ja kahvia tarjolla klo 10.30-11.30 välisenä aikana.

Tervetuloa!

varhaiskasvatuksen työalajohtaja
Lähdevainiontie 21

Varhaiskasvatuksen (päiväkerho, perhekerho, pyhäkoulu, avoin kotipesä, ip-toiminta) ja varhaisnuorisotyön esimies ja toiminnasta vastaava.

Leikkivä ja liikkuva seurakunta, perheiden liikuntapainotteinen tapahtuma

"Leikkivä ja liikkuva seurakunta" koko perheen tapahtuma kirkossa, seurakuntakeskuksella ja kirkkopuistossa