Pappilan illanvietto entisajan tyyliin

Pappilan perhetalo

Ilmoittautuminen on päättynyt

Millaista oli elämä ennen vanhaan Suomessa, Ylöjärven pappilassa? Tarjottiinko pappilan kahvipöydässä ässiä, tiikerikakkua vai jotain ihan muuta? Suomi 100 -juhlavuoteen liittyvässä illanvietossa kuulemme tarinoita kansakuntamme vaiheista, seurakuntaelämästä, ihmiskohtaloista, elämänkokemuksista. Kaksi kattausta to 21.9. ja pe 22.9.

Laulamme eri aikakausien lauluja ja  nautimme pappilan monen sortin kahvipöydästä. Pukeutuminen menneen maailman tapaan sallittua. Vapaaehtoinen kahviraha hyväntekeväisyyteen Suomen kielen lukupiirille ja sotaveteraaneille.

Paikkavaraukset tunnelmalliseen illanviettoon ti 19.9. mennessä Terhiltä (puh. 044 7868 174, terhi.frimodig-takala[ät]evl.fi) tai web-lomakkeella.

Perhetalon toiminnanjohtaja, pappi
Loilantie 3-5

Majataloilta

Rohkaisun, toivon ja yhteyden iltoja. Majatalossa musiikkia, puheenvuoroja ja mahdollisuus rukoukseen. Mukana nimikkolähettimme Parastoo Poortaheri SAT7-parsista.

Miestenilta, Pertti Kallio ja Sakari Orava

Urheilukirurgi Jumalan armosta - ihmisten avuksi", urheilukirurgi Sakari Orava.

Toivon ilta

"Jumalan siunaus Suomen yllä"
vieraana kouluttaja ja kapteeni evp. Olli Seppänen, Kansan Raamattuseura