Tarinateatteria: "Olipa kerran… Tarinoita sanojen mahdista" kirjastolla

Ylöjärven Leija-kirjaston luentosalissa

Tervetuloa kuulemaan, katsomaan ja kertomaan tarinoita mieleen painuneista sanoista ja lauseista. Mukaan mahtuu kaikki oman elämän merkitykselliset, pysäyttävät, kannustavat, kummalliset kohtaamiset sanojen kanssa, ihmissuhteissa tai kirjallisuudessa. Tarinateatteri Aika spontaanit; ohjaaja, näyttelijät ja muusikko luovat hetkessä yleisön kertomista kokemuksista tunnelmia, tilanteita ja tarinoita näyttämölle. Vapaa pääsy.

Esityksen kesto n. 1, 15 min.

Tervetuloa!

* * *

Tilaisuus on osa Reformaation juhlaviikkoa 23.10.-1.11. Ylöjärven kirjastolla. Koko viikon ohjelman löydät mm. nettisivuiltamme.

Perhetalon toiminnanjohtaja, pappi
Loilantie 3-5

Risto ja Tuula Takkisella (Kauratie 9)

Kesäkeskiviikko

Tarjolla on tuokio yhdessäololle, sanalle, sävelille ja lähetystyölle. Mukana Juha-Pekka Haavisto ja Helga Anttikoski.

Kurun seurakuntatalo

Omaishoitajakerho

Pirkanmaan omaishoitajat ry Pionin vertaisryhmä Kurun seurakuntatalon alakerran kokoushuoneessa.

Viikkorukoushetki

Tunti aikaa rukoukselle seurakuntakeskuksen "Levähdyspaikassa" joka maanantai. Tule levähtämään ja kantamaan rukouksessa yksityisiä ja
yhteisiä asioita Taivaalliselle Isälle.