Perhekerho Kurussa

Kurun seurakuntatalo

Avoimessa perhekerhossa on vapaan yhdessäolon lisäksi mm. askartelua sekä lastennäköinen hartaus- ja laululeikkihetki. Tarjolla myös pikkurahalla makoisa iltapala.

Perhekerho on avoin kaikille äideille, isille, mummoille, vaareille ja lapsille. Ilmoittautumisia ei tarvita, mukaan voi tulla niinä kertoina ja siihen aikaan kun itselle parhaiten sopii.

Perhekerho on maksuton. Kurun iltaperhekerhossa on tarjolla  maittava iltapala hintaan 1 € aikuisilta ja 0,50 € lapsilta, mikä sisältää lempeät iltapuurot ja lisäksi leipää, tuorepalaa, kahvia, teetä, mehua, kaakaota yms.

Kurun kappeliseurakunta

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Lähdevainiontie 21

Varhaiskasvatuksen (päiväkerho, perhekerho, pyhäkoulu, avoin kotipesä, ip-toiminta) ohjaaja ja varhaisnuorisotyön johtokuntavastaava.