Armoa! - reformaation juhlavuoden konsertti

Armoa! - reformaation juhlavuoden konsertti Ylöjärven kirkko

Armo –aiheisia lauluja esittävät ylöjärveläiset laulajat sekä nuorten Amoroso-kuoro. Mukana seurakunnan kanttorit Saara Syrjäniemi ja Aija-Leena Ranta. Vapaa pääsy.

”Armoa!” -reformaation 500–vuotisjuhlavuoden konsertti

”Nyt on todella helppo tulla kirkkoon, kun on armollisia lauluja tarjolla”, iloitsee konsertissa esiintyvä kanttori Saara Syrjäniemi.

Konsertissa tunnelmoidaan Armo-aiheisia lauluja, jotka menevät eri musiikkityyleissä. Mukana on gospel–henkistä musiikkia kuten yksi maailman kuuluisimmista ”armolauluista” Amazing Grace. Konsertissa kuullaan myös suomalaisia rakastettuja virsiä esimerkiksi Kari Tikan Armolaulu sekä jouluvirsi ”Oi Armon Lähde Autuas”.

Illan viihteestä ylöjärveläisten nuorten Amoroso-kuoron lisäksi vastaa muun muassa Tampereen konservatoriossa musiikkia opettava Petri Antikainen sekä Ylöjärven yhtenäiskoulun rehtori Satu Sepänniitty-Valkama. Mukana esiintyvät myös Helena Nikamaa, Hanna Koivisto ja Petri Konttinen. Säestys tapahtuu uruilla ja pianolla ja siitä vastaa kanttorit Saara Syrjäniemi ja Aija-Leena Ranta.

Konserttiin on vapaa pääsy ja ohjelmamaksu on vapaaehtoinen.

Tervetuloa!

Verso-, Celesta- ja Amoroso-kuorojen johtaja.

Irina&Jesse Kaikuranta - Lauluja rakkaudesta

Lauluja rakkaudesta konsertti pitää sisällään kaksi huikeaa tulkitsijaa, Irina ja Jesse Kaikuranta. Konsertissa kuullaan molempien artistien omasta tuotannosta heitä koskettavimmat rakkauslaulut, sekä pari lainattua lauluakin. Liput 28 / 30 €.

Viljakkalan kirkko

Perinteinen isänpäivä konsertti

Esiintymässä Aarre & Vilja, Kari Hirvonen, Markku Ylijoki, Jennyfer Markin, Viljakkalan Mieslaulajat sekä MiniGospelSingers ja JuniorGospelSingers.
Säestäjinään Elina Paananen, Veli-Matti Paukkunen, Kai Kouri, Jani Lehtimäki ja Heidi Olkinuora