Maasalon adventtivesper

Maasalon perinteikäs adventtivesper on ensiesitetty jo 1924. Illan musiikista vastaavat Ylöjärven seurakunnan kuorot Amoroso, Kamarikuoro, Tuomaskuoro ja Kuorokoulu sekä Hämeenkyrön kirkkokuoro. Mukana on myös seurakuntamme viisi kanttoria.

Adventtivesperissä kuullaa ja lauletaan tuttuja adventin virsiä, kuten "Tiellä ken vaeltaa" ja ilta huipentuu yhdessä kuorojen kanssa laulettavaan Hoosiannaan. Vapaa pääsy, kolehti srk:n kuorotoiminnan tukemiseen.

Tervetuloa!

johtava kanttori

Irina&Jesse Kaikuranta - Lauluja rakkaudesta

Lauluja rakkaudesta konsertti pitää sisällään kaksi huikeaa tulkitsijaa, Irina ja Jesse Kaikuranta. Konsertissa kuullaan molempien artistien omasta tuotannosta heitä koskettavimmat rakkauslaulut, sekä pari lainattua lauluakin.

Viljakkalan kirkko

Perinteinen isänpäivä konsertti

Esiintymässä Aarre & Vilja, Kari Hirvonen, Markku Ylijoki, Jennyfer Markin, Viljakkalan Mieslaulajat sekä MiniGospelSingers ja JuniorGospelSingers.
Säestäjinään Elina Paananen, Veli-Matti Paukkunen, Kai Kouri, Jani Lehtimäki ja Heidi Olkinuora