Kauneimmat joululaulut

Siivikkalan Salorinteen srk-koti

Tervetuloa laulamaan yhdessä Kauneimpia joululauluja! Mukana pastori Hanna Rienoja ja musiikkikasvattaja Maria Joutsi-Laine.

Kauneimmissa joululauluissa kokoonnutaan laulamaan yhdessä kanttorin tai muusikon säestämänä rakastetuimpia joululauluja. Pappi on paikalla johdattelemassa tilaisuuden kulkua.

Kauneimmissa Joululauluissa kerätään kolehti syrjäytymisvaarassa olevien nuorten tukemiseen maailmalla Suomen Lähetysseuran kautta. Ylöjärven seurakunnalla on omia kohteita Nepalissa, Etiopiassa ja Lähi-Idässä.

Kauneimmat joululaulut

Perhetalon toiminnanjohtaja, pappi
Loilantie 3-5

Vikelän myllyllä, (Vikeläntie 2).

Kotiseutuilta

Kesäkeskiviikkoilta Vikelän tuulimyllyllä kotiseutuillan merkeissä. Lähtö Ylöjärven srk-keskukselta klo 18.00. Mukana Esa Järnvall ja Saara Syrjäniemi.

Jaana ja Pasi Latva-Pukkilalla (Katajistontie 15).

Kesäkeskiviikko

Tarjolla on tuokio yhdessäololle, sanalle, sävelille ja lähetystyölle. Mukana Leena Jalkanen ja Sari Oksavuori.

Lähetyspiiri

Tutustutaan Ylöjärvellä tehtävään lähetystyöhön.