Kauneimmat joululaulut

Paukun kodalla (Penkkiläntie 1051)

Tervetuloa laulamaan yhdessä Kauneimpia joululauluja!

Kauneimmissa joululauluissa kokoonnutaan laulamaan yhdessä kanttorin tai muusikon säestämänä rakastetuimpia joululauluja. Pappi on paikalla johdattelemassa tilaisuuden kulkua.

Kauneimmissa Joululauluissa kerätään kolehti syrjäytymisvaarassa olevien nuorten tukemiseen maailmalla Suomen Lähetysseuran kautta. Ylöjärven seurakunnalla on omia kohteita Nepalissa, Etiopiassa ja Lähi-Idässä.

Kauneimmat joululaulut

Messu Ylöjärven kirkossa, Karjalaisen kansan messu

Liturgi: Haavisto Juha-Pekka. Kanttori: Olkinuora Heidi. Musiikissa messuyhtye ja kuoro. Huom! Ppikkeuksellisesti ei omaa messua Kurussa eikä Viljakkalassa - Tervetuloa kaikki Ylöjärven kirkkoon! Sakastipyhäkoulu.

Toivon säveliä

Samuli Saarinen, mies ja kitara, lauluja toivosta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja siellä kerätään kolehti Song for Life -yhdistykselle.

Kurun seurakuntatalo

Päiväkahvit Parastoo Porthaherin kanssa

Päiväkahvit Parastoo Porthaherin kanssa.