Kauneimmat joululaulut

Tervetuloa laulamaan yhdessä Kauneimpia joululauluja! Mukana pastori Juha-Pekka Haavisto ja kanttori Saara Syrjäniemi.

Kauneimmissa joululauluissa kokoonnutaan laulamaan yhdessä kanttorin tai muusikon säestämänä rakastetuimpia joululauluja. Pappi on paikalla johdattelemassa tilaisuuden kulkua.

Kauneimmissa Joululauluissa kerätään kolehti syrjäytymisvaarassa olevien nuorten tukemiseen maailmalla Suomen Lähetysseuran kautta. Ylöjärven seurakunnalla on omia kohteita Nepalissa, Etiopiassa ja Lähi-Idässä.

Vikelän myllyllä, (Vikeläntie 2).

Kotiseutuilta

Kesäkeskiviikkoilta Vikelän tuulimyllyllä kotiseutuillan merkeissä. Lähtö Ylöjärven srk-keskukselta klo 18.00. Mukana Esa Järnvall ja Saara Syrjäniemi.

Jaana ja Pasi Latva-Pukkilalla (Katajistontie 15).

Kesäkeskiviikko

Tarjolla on tuokio yhdessäololle, sanalle, sävelille ja lähetystyölle. Mukana Leena Jalkanen ja Sari Oksavuori.

Lähetyspiiri

Tutustutaan Ylöjärvellä tehtävään lähetystyöhön.