Avoin keskustelutilaisuus seurakuntayhteistyöstä

Seurakuntakeskus

Ylöjärven seurakunta on mukana seurakuntien yhteistyöselvityksessä yhdessä Hämeenkyrön, Ikaalisten, Parkanon ja Kihniön kanssa. Tässä seurakuntalaisten kuulemistilaisuudessa infoa, keskustelua ja kommentointimahdollisuus seurakunnan yhteistyöselvitykseen liittyen.

Tilaisuudessa paikalla selvitysmies Matti Piispanen. Prosessin aikataulusta: Kunkin seurakunnan kirkkovaltuustot antavat ke 14.3. vastauksensa helmikuun lopulla saatavaan selvitysmiehen esitykseen.

Kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Vikelän myllyllä, (Vikeläntie 2).

Kotiseutuilta

Kesäkeskiviikkoilta Vikelän tuulimyllyllä kotiseutuillan merkeissä. Lähtö Ylöjärven srk-keskukselta klo 18.00. Mukana Esa Järnvall ja Saara Syrjäniemi.

Jaana ja Pasi Latva-Pukkilalla (Katajistontie 15).

Kesäkeskiviikko

Tarjolla on tuokio yhdessäololle, sanalle, sävelille ja lähetystyölle. Mukana Leena Jalkanen ja Sari Oksavuori.

Pengonpohjan rukoushuone

Pengonpohjan rukoushuoneen 120-vuotisjuhla

Rukoushetki, juhlakahvit, historiikki ja musiikki.