Bibliodraama - Vähän erilainen Raamattuiltapäivä

Pappilan perhetalo

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tutkitaan Raamattua bibliodraaman keinoin. Bibliodraama on elämistä ja eläytymistä, luovuutta ja pyhyyttä, Raamatun ja oman elämän kertomuksen kuuntelemista ryhmässä.

Mukavista vaatteista ei ole toiminnallisessa ryhmässä haittaa, myös Raamattu on hyvä varuste, mutta mitään erityistä ennakkotaitoa tai kokemusta ei tarvita.

Bibliodraaman ohjaajana toimii Terhi Törmä. Lisätiedot ja ilmoittautumiset 15.2. mennessä: puh. 044 786 8016, terhi.torma@evl.fi.

Kirkkotanhuantie 1

Viikkorukous

Tule viivähtämään hetkeksi tai koko tunniksi - hiljentymään ja rukoilemaan!

Toivon säveliä

Samuli Saarinen, mies ja kitara, lauluja toivosta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja siellä kerätään kolehti Song for Life -yhdistykselle.

Majataloilta

Rohkaisun, toivon ja yhteyden iltoja. Majatalossa musiikkia, puheenvuoroja ja mahdollisuus rukoukseen. Mukana nimikkolähettimme Parastoo Poortaheri SAT7-parsista.