Naistenilta

Kurun seurakuntatalo

Tarinateatteriryhmä AikasSpontaanit. Teemana naisen elämän koko kirjo iloineen ja suruineen. Kahvitarjoilu Yhteisvastuun hyväksi.

Tarinateatteri esiintyy Naisten illassa Kurun seurakuntatalolla. Tarinateatteriryhmä AikasSpontaarit on Ylöjärven seurakunnan improvisaatioteatterin harrastajaryhmä. Esityksessä ohjaajat, näyttelijät ja muusikko luovat tunnelmakuviksi ja tarinoiksi näyttämölle jotakin siitä, mitä yleisö omakohtaisesti kokemuksistaan kertoo.

Naistenillan ja esityksen teema on naisen elämän koko kirjo iloineen ja suruineen. Tarinoiden rakennusaineiksi sopivat kaikenlaiset muistot ja kokemukset naisen elämässä, kotona ja työssä, arjessa ja juhlassa, myötä- ja vastoinkäymisissä. Tervetuloa kertomaan ja / tai kuuntelemaan, katselemaan ja kokemaan elämäntarinoiden jakamisen inhimillistä yhteyttä. Tilaisuus alkaa kahvilla, joka tarjoillaan Yhteisvastuun hyväksi.

Kurun kappeliseurakunta

diakoniatyöntekijä (Kuru)
Kurun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2
34300 Kuru

Miestenilta, Pertti Kallio ja Sakari Orava

Urheilukirurgi Jumalan armosta - ihmisten avuksi", urheilukirurgi Sakari Orava.

Toivon ilta

"Jumalan siunaus Suomen yllä"
vieraana kouluttaja ja kapteeni evp. Olli Seppänen, Kansan Raamattuseura