Pappilan kaste

Pappilan kaste Pappilan perhetalo

Ilmoittautuminen on päättynyt

Pappilan kaste on mukava ja mutkaton kastehetki, jossa seurakunta vastaa käytännön järjestelyistä kakkukahveja myöten. Kastetapahtuma on hyvä vaihtoehto niin pienille kuin vähän isommillekin lapsille, joita ei ole vielä kastettu.

Pappilan kastetapahtuma etenee normaalin kastetoimituksen mukaan ja kestää kahveineen noin tunnin. Kasteperheen on järjestettävä etukäteen ainoastaan kummit eli vähintää kaksi kirkkoon kuuluvaa kummia - jos kahta kummia ei löydy, ei hätää, kannattaa ottaa yhteyttä matti.mikkola@evl.fi.

Seurakunta vastaa kaikista muista käytännön järjestelyistä. Mukana papeistamme ovat Hanna Rienoja ja Matti Mikkola. Kastehetken jälkeen on tarjolla seurakunnan puolesta juhlavat kakkukahvit kasteperheelle ja läheisille. Kastetapahtuma on hyvä vaihtoehto niin pienille kuin vähän isommillekin lapsille, joita ei ole vielä kastettu. Kastetapahtumaan voi halutessaan kutsua  myös perheen läheisiä mukaan juhlistamaan kastehetkeä.

Ota yhteyttä ja sovitaan tarkemmin käytännön järjestelyistä (toivomme yhteydenottoja viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa):
pastori Matti Mikkola, puh. 044 7868 014, matti.mikkola[ät]evl.fi

Kurun kirkko

Kuruviikon juhlajumalanpalvelus Kurun kirkossa

Liturgi: Rienoja Hanna
Kanttori: Loikas Sanna
Kuruviikon juhlajumalanpalvelus. Messun jälkeen kunniakäynnit.

Konfirmaatiomessu

Lempsu 4 - riparin konfirmaatio. Liturgi: Koivisto Jyrki