Hiljaisuus puhuu - runoja ja musiikkia

Viljakkalan kirkko

Jouni Somero, piano ja Raija Kilpeläinen-Somero lausuu Tuula Järvisen runoja.

Konsertissa kuullaan Jouni Someron sävellyksiä ja sovituksia tutuista virsimelodioista pianolle.
Raija Kilpeläinen-Somero lausuu Tuula Järvisen runoja, jotka ovat miniatyyrimaisia herkkiä tunnelmakuvia luonnosta, elämästä, rakkaudesta. Runoissa on usein pohtiva sävy ja positiivinen tunnevire. "Minä kirjoitan sinulle lähteestä metsän keskellä, kastepisarasta ruohonkorrella. Kirjoitan nousevan auringon säteistä..." Musiikki ja runot yhdessä muodostavat kokonaisuuden.

Konserttiin on vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelma 5€.
Tervetuloa!

Viljakkalan seurakuntapiiri

kanttori (Kuru)
Kurun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2
34300 Kuru

Kurun Kirkkokuoron ja Kivitaskut-lapsikuoron johtaja

Viljakkalan kirkko

Perinteinen isänpäivä konsertti

Esiintymässä Aarre & Vilja, Kari Hirvonen, Markku Ylijoki, Jennyfer Markin, Viljakkalan Mieslaulajat sekä MiniGospelSingers ja JuniorGospelSingers.
Säestäjinään Elina Paananen, Veli-Matti Paukkunen, Kai Kouri, Jani Lehtimäki ja Heidi Olkinuora

Celesta-kuoron levynjulkistamiskonsertti

"Kuului laulu enkelten", Ylöjärven seurakunnan Celesta-nuorisokuoron levynjulkistamiskonsertti