Konsertti

Aurejärven kirkko

Heidi Luosujärven ja Petteri Wariksen harmonikkakonsertti Aurejärven kirkossa.

Heidi Luosujärvi ja Petteri Waris, harmonikka, soittavat sekä vanhaa että uutta musiikkia, mm. J. S. Bachin, Ferruccio Busonin sekä Matti Murron sävellyksiä. Vapaaehtoinen ohjelma 10€ kappeliseurakunnan musiikkityölle. Heidi Luosujärvi toimii Saksassa harmonikkataiteilijana sekä esiintymisten lisäksi harmonikansoiton dosenttina ja harmonikansoiton opettajan assistenttina. Petteri Waris jatkaa harmonikansoiton opiskelua Saksassa professori Mie Mikin johdolla. Molemmat ovat voittaneet harmonikansoiton kilpailuja Saksassa ja Heidi myös Luxembourgissa ja Japanissa.
Tervetuloa!

Kurun kappeliseurakunta

kanttori, lähetyssihteeri (Kuru)
Kurun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2, PL 3
34301 Kuru

Viljakkalan kirkko

Perinteinen isänpäivä konsertti

Esiintymässä Aarre & Vilja, Kari Hirvonen, Markku Ylijoki, Jennyfer Markin, Viljakkalan Mieslaulajat sekä MiniGospelSingers ja JuniorGospelSingers.
Säestäjinään Elina Paananen, Veli-Matti Paukkunen, Kai Kouri, Jani Lehtimäki ja Heidi Olkinuora

Celesta-kuoron levynjulkistamiskonsertti

"Kuului laulu enkelten", Ylöjärven seurakunnan Celesta-nuorisokuoron levynjulkistamiskonsertti