Kesäillan musiikkia

Pengonpohjan rukoushuone

Saara Syrjäniemi, laulu ja Seela Nissinen piano ja harmoni.

Kesäillan musiikkia -konsertissa säestykset tapahtuvat mahdollisimman pitkälle rukoushuoneen kauniisti soivalla urkuharmonilla, jonka Arvid Hempura lahjoitti vuonna 1928 nuorena kuolleen tyttärensä muistolle. Illassa kuullaan lauluja sunnuntaiaamuista, kutsuvista kirkonkelloista, erilaisista temppeleistä sekä luonnon ihmeistä ja ennen kaikkea Luojan ihmeistä. Muistoja herättävistä lauluista voi poimia esimerkiksi ”Kellot kaikuu, kellot temppelin”, ”Pyhäaamun rauha” tai ”Oi katso, mikä aamu”.  Lauluja tulkitsevat Ylöjärven seurakunnan kanttori Saara Syrjäniemi ja Seela Nissinen (piano ja harmoni).

Tervetuloa!

Verso-, Celesta- ja Amoroso-kuorojen johtaja.

Irina&Jesse Kaikuranta - Lauluja rakkaudesta

Lauluja rakkaudesta konsertti pitää sisällään kaksi huikeaa tulkitsijaa, Irina ja Jesse Kaikuranta. Konsertissa kuullaan molempien artistien omasta tuotannosta heitä koskettavimmat rakkauslaulut, sekä pari lainattua lauluakin. Liput 28 / 30 €.

Viljakkalan kirkko

Perinteinen isänpäivä konsertti

Esiintymässä Aarre & Vilja, Kari Hirvonen, Markku Ylijoki, Jennyfer Markin, Viljakkalan Mieslaulajat sekä MiniGospelSingers ja JuniorGospelSingers.
Säestäjinään Elina Paananen, Veli-Matti Paukkunen, Kai Kouri, Jani Lehtimäki ja Heidi Olkinuora