Ratsastusriparin konfirmaatio

Ratsastusriparin konfirmaatio. Pappi: Airikka Heli. Kanttori: Oksavuori Sari.

Pyhäpäivä: 11. sunnuntai helluntaista
Liturgi: Airikka Heli
Kanttori: Oksavuori Sari
Kolehti: Kansan Raamattuseuran nuoriso- ja opiskelijatyölle valtakunnallisten tapahtumien toteuttamiseen, seurakuntien nuorisotyön tukemiseen sekä nuorten aikuisten toimintaan. Kansan Raamattuseuran Säätiön kautta.
Muuta tietoa 1: Ti 7.8 Seurakuntakeskus klo 18. Lähetyspiiri.
Ke 8.8 klo 19 Lammasniemen leirikeskus. Kesäkeskiviikko. Kimppakyytilähtö seurakuntakeskuksen parkkipaikalta klo 18.
To 9.8 klo 18 Ylöjärven kirkko. Monikuoromusiikkia, konsertissa esiintyvät Viron kanttorikuoro KOSK (Viro) ja "Koruso sen nomo" (Saksa). vapaapääsy, ohjelma maksu.
Su 12.8 Ylöjärven kirkko klo 18. Lasten koulutielle siunaaminen. Viljakkalassa koulutielle siunaaminen messun yhteydessä klo 12 ja Kurussa messun yhteydessä klo 10.

Kurun kirkko

Messu

Ehtoollisjumalanpalvelus. Liturgi ja saarna: Reinikainen Kimmo. Kanttori: Loikas Sanna.

Perhemessu

Liturgi: Törmä Terhi. Kanttori: Oksavuori Sari. Perhemessun jälkeen Liikkuva ja leikkivä seurakunta -tapahtuma srk-keskuksella.

Viljakkalan kirkko

Messu Viljakkalan kirkossa

Liturgi: Riuttala Johannes. Kanttori: Syrjäniemi Saara. Mukana Nimikkolähetit Saara ja Tomas Bengtsson Kylväjästä. Kirkkokahvit lähetykselle museolla.