Leikkivä ja liikkuva seurakunta, perheiden liikuntapainotteinen tapahtuma

Seurakuntakeskus

"Leikkivä ja liikkuva seurakunta" koko perheen tapahtuma kirkossa, seurakuntakeskuksella ja kirkkopuistossa

"Leikkivä ja liikkuva seurakunta" Koko perheen tapahtuma su 26.8.2018 kirkossa, seurakuntakeskuksella ja kirkkopuistossa.
Klo 10 liikunnallinen perhemessu Ylöjärven kirkossa. Messun jälkeen ohjelmassa erilaisia liikunnallisia pisteitä, pelejä ja leikkejä, musiikkiliikuntaa aina klo 14 asti.

Ohjelmassa mm. keppihevosrata, frisbeegolf, jääkiekkomaali, pomppulinna, kottikärryrata, QR-koodirata, lasten leikkipaikka, liikunnallinen muskarihetki (12.00 ja 13.00), Gospel-lattarit (12.30 ja 13.30). ”Tossua toisen eteen” - matkakertomus pyhiinvaellukselta Santiago de Compostelaan messun jälkeen srk-keskuksessa.

Kahviossa myynnissä pientä purtavaa ja virvokkeita.

Vapaa pääsy. Tervetuloa!