Pekka Laukkarinen trion lastenkonsertti

Iloinen ja energinen konsertti lapsille ja perheille tuttujen laulujen äärellä!

Laskiaistapahtumassa ihastuttanut ja TV:stä tuttu lastenohjelmien juontaja ja muusikko Pekka Laukkarinen ystävineen tarjoaa iloisen konserttihetken tuttujen laulujen äärellä. Laulut ovat sovitettu hyväntuulisesti ja koskettavasti niin että niistä on iloa niin lapsille kuin aikuisillekin. Konsertti on maksuton!

kanttori (Kuru)
Kurun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2
34300 Kuru

Kurun Kirkkokuoron ja Kivitaskut-lapsikuoron johtaja

Irina&Jesse Kaikuranta - Lauluja rakkaudesta

Lauluja rakkaudesta konsertti pitää sisällään kaksi huikeaa tulkitsijaa, Irina ja Jesse Kaikuranta. Konsertissa kuullaan molempien artistien omasta tuotannosta heitä koskettavimmat rakkauslaulut, sekä pari lainattua lauluakin.

Viljakkalan kirkko

Perinteinen isänpäivä konsertti

Esiintymässä Aarre & Vilja, Kari Hirvonen, Markku Ylijoki, Jennyfer Markin, Viljakkalan Mieslaulajat sekä MiniGospelSingers ja JuniorGospelSingers.
Säestäjinään Elina Paananen, Veli-Matti Paukkunen, Kai Kouri, Jani Lehtimäki ja Heidi Olkinuora