Kurun kirkkokuoron harjoitukset alkavat

Kurun seurakuntatalo

Kirkkokuoro jatkaa toimintaansa kesäloman jälkeen ja kutsuu mukaan entisiä ja uusia laulajia.

Kuoro laulaa yksi -kolmiäänistä ohjelmistoa, jota esitetään seurakunnan tilaisuuksissa sekä jumalanpalveluksissa että muissa juhlatilanteissa. Kuoroa alkaa johtaa muutaman vuoden tauon jälkeen kanttori Eija Multanen. Syksyn aikana laulamista ainakin Tuottajien kirkkopyhässä ja Itsenäisyyspäivänä. Kuoroon voi tulla ensimmäisenä harjoituskertana ja katsoa, miltä toiminta tuntuisi. Olisiko tässä uusi harrastus?

Kurun kappeliseurakunta

kanttori, lähetyssihteeri (Kuru)
Kurun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2, PL 3
34301 Kuru

Kurun kirkko

Uskon yö-tapahtuma

Sisäinen linna (tanssiva rukous Teresa Ávilanin elämästä) -tanssiteos sekä paikallisten vapaaehtoisten "Pieni iltamusisointi" Uskon yö -tapahtumassa Kurun kirkossa ja srk-talolla.

Ukulele-messu

Liturgi: Mikkola Matti. Kanttori: Loikas Sanna. Messussa musisoimassa ukulele-pajalaisia Maria Joutsi-Laineen ja Sanna Loikaksen johdolla.