Kirkkomusiikkipäivän musiikkihetki

Kurun kirjastossa

Kirkkomusiikkipäivän musiikkihetki Kurun kirjastossa.

Kirkkomusiikkipäivän musiikkihetki Kurun kirjastossa. Laulua esittävät Martti Hannula ja Vesa Luomajärvi säestäjänä kanttori Eija Multanen. Yhteislaulua. Voit toivoa mielivirtesi laulettavaksi.

Kurun kappeliseurakunta

kanttori, lähetyssihteeri (Kuru)
Kurun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2, PL 3
34301 Kuru

Messu Ylöjärven kirkossa, Karjalaisen kansan messu

Liturgi: Haavisto Juha-Pekka. Kanttori: Olkinuora Heidi. Musiikissa messuyhtye ja kuoro. Huom! Ppikkeuksellisesti ei omaa messua Kurussa eikä Viljakkalassa - Tervetuloa kaikki Ylöjärven kirkkoon! Sakastipyhäkoulu.

Toivon säveliä

Samuli Saarinen, mies ja kitara, lauluja toivosta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja siellä kerätään kolehti Song for Life -yhdistykselle.

Kelttimessu

Irlantilaismusiikin sävyttämä messu, jossa yksinkertaiset ja maanläheiset kelttiläiset rukoukset sanoittavat elämää. Messun jälkeen on iltateet ja Aija-Leena Rannan kuvia ja kertomuksia matkalta Holy Islandin maisemissa. Tervetuloa!