Toivon säveliä

Samuli Saarinen, mies ja kitara, lauluja toivosta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja siellä kerätään kolehti Song for Life -yhdistykselle.

Samuli Saarinen esittää toivon säveliä- lauluja elämän syvyydestä. Tilaisuudessa kerätään kolehti Song for Life -yhdistykselle. Song for Life ry on yleishyödyllinen kristillinen yhdistys, joka toimii erityisesti musiikin keinoin, välittäen armon ja lohdutuksen sanomaa kaikille sitä kaipaaville.

Yhdistyksen perustajajäsenet ovat luterilaisia jotka haluavat toimia yhteistyössä kaikkien seurakuntien kanssa. Yhdistyksen sydämellä onkin varsinkin kristittyjen yhteyden vahvistaminen ja kannustus rohkeaan elämään Kristuksen rakkaudessa.

Yhdistys toimii pääasiassa yksityisten ihmisten lahjoituksilla.

Tahdomme musiikin kautta olla tuomassa ihmisille rohkaisua, lohdutusta, vapautta ja iloa. Iloa nauttia elämästä Jumalan lahjana sillä paikalla ja niillä lahjoilla, mitkä Hän kullekin meistä on antanut. Ja ennen kaikkea kasvaa Kristuksen tuntemisessa.

julistustyön koordinaattori

Mm. Toivon illat, Alfa-kurssit, raamattuluennot, pienpiirit, rukouskaverit